Ταξίδι ζωής, με Honda Africa Twin (video)

Γιώργος Βαρίνος
Ταξίδι ζωής, με Honda Africa Twin (video)
Τρεις φίλοι θα πραγματοποιήσουν ένα μεγαλειώδες ταξίδι από τη Θεσσαλονίκη στο Βόρειο Ακρωτήριο και πίσω, κάνοντας πράξη ένα όνειρο ζωής.

Ο Νικόλαος Μουστάκας, ο Ανέστης Πανταζής και ο Στέφανος Καράμπαμπας θα ταξιδέψουν από τη Θεσσαλονίκη, στο Βόρειο Ακρωτήρι (Nordkapp) της Νορβηγίας, οδηγώντας τρεις Africa Twin, χορηγία της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη, επίσημου εισαγωγέα και διανομέας της Honda moto στην Ελλάδα.

Στόχος των τριών αναβατών είναι να φτάσουν στο Βόρειο Ακρωτήρι, έχοντας διασχίσει μέσα σε 22 ημέρες 17 χώρες και 11.000 χιλιόμετρα. Πιο αναλυτικά οι χώρες που θα περάσουν οι 3 αναβάτες είναι: Βουλγαρία, Σκόπια (ΠΓΔΜ), Σλοβακία, Ρουμανία, Πολωνία, Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία, Φιλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Δανία, Γερμανία, Τσεχία, Ουγγαρία, Σερβία και Ελλάδα.

Οι φίλοι της μοτοσυκλέτας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το ταξίδι μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.hondaroadtrips.gr καθώς επίσης και μέσα από τη σελίδα της εταιρείας στο facebook www.facebook.com/HondaMotoGreece/, όπου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε διαγωνισμό με έπαθλο μια συλλεκτική Africa Twin έκδοση Nordkapp. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Μέσα από το Honda Roadtrips οι φίλοι των δύο τροχών θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την κουλτούρα της αληθινής περιπέτειας, να εμπνευστούν και να τολμήσουν να κάνουν πραγματικότητα τα ταξίδια που πάντα ονειρευόντουσαν, και τελικά να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο τη μοτοσυκλέτα. Θα βρουν συμβουλές από ειδικούς και επαγγελματίες, και θα μάθουν όλα όσα πρέπει να ξέρουν για την οργάνωση του δικού τους ταξιδιού.

Άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση δίνουν σημαντικές και απλές συμβουλές για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν οι αναβάτες πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Συμβουλές όπως:

• Πώς να οδηγείς σωστά και με ασφάλεια από τον Σπύρο Κούτρα / California Superbike School Director – Chief Riding Coach

• Πώς να κάνεις την κατάλληλη προετοιμασία για το ταξίδι από τον Ηλία Αντωνόπουλο / Andeli Moto Tours Director

• Τι να προσέχεις στη διατροφή σου για να ανταπεξέλθεις σε ένα απαιτητικό ταξίδι χιλιομέτρων από την Κατερίνα Τζιώτζη / Διατροφολόγος-Διαιτολόγος

• Ποιες ασκήσεις πρέπει να κάνεις και ποια είναι η σωστή στάση του σώματος από την Χρυσάνθη Σταματίου / Φυσικοθεραπεύτρια

• Τι πρέπει ακριβώς να γνωρίζεις για την Africa Twin και πώς να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε τεχνική δυσκολία από τον Μαρίνος Αγορίτσας / Υπεύθυνος Εκπαίδευσης & Επιθεώρησης / Τεχνικής Υποστήριξης Δικτύου – Honda Moto Greece

Οι τρεις αναβάτες της ομάδας του Honda Roadtrips δηλώνουν ενθουσιασμένοι και ανυπομονούν να ξεκινήσουν το ταξίδι. Σύντροφός τους θα είναι η νέα CRF1000L Africa Twin, που κληρονομεί και διαιωνίζει το πνεύμα των προγόνων της που έγιναν διάσημες με το σλόγκαν “go anywhere”.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!