Το GP Αυστρίας της Formula1 στον OTE TV

Gazzetta team
Το GP Αυστρίας της Formula1 στον OTE TV
Στην Αυστρία και το Σπίλμπεργκ συνεχίζεται η δράση της Formula1 και έρχεται αποκλειστικά στον OTE TV.

Αφού το Αζερμπαϊτζάν... έσπασε το ρόδι, η δράση της Formula1 συνεχίζεται στην Αυστρία και στην πίστα του Σπίλμπεργκ. Εκεί είναι η έδρα της Red Bull, όμως η Mercedes εξακολουθεί να έχει το... πάνω χέρι και το ερώτημα που τίθεται είναι αν ο Νίκο Ρόσμπεργκ θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό ή αν έχει νέα απάντηση ο Λιούις Χάμιλτον.

Αυτό θα απαντηθεί μέσω των καναλιών OTE SPORT, με τον OTE TV να έχει και φέτος τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Έτσι, λοιπόν, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη δράση απ' όλο το τριήμερο, τις ελεύθερες και τις κατατακτήριες δοκιμές και φυσικά τον αγώνα.

Το FP1 είναι προγραμματισμένο για τις 11:00-12:30 την Παρασκευή 1/7, ενώ ακολουθεί την ίδια μέρα το FP2 στις 15:00-16:30. Το Σάββατο 2/7 παίρνει σειρά το FP3 στις 12:00-13:00 για να ξεκινήσουν στις 15:00 οι κατατακτήριες δοκιμές.

Για την ίδια ώρα είναι προγραμματισμένη και η εκκίνηση του αγώνα την Κυριακή 3/7, με όλη τη δράση να μεταδίδεται ζωντανά και σε HD μέσω του OTE SPORT 5HD. Μάλιστα, πριν τον αγώνα θα βγει στον... αέρα από τις 13:00 μέχρι τις 14:45 η εκπομπή Grand Prix 2016, με τον Αντρέα Παλομπαρίνι να παρουσιάζει όλα τα νέα και το ρεπορτάζ από τον μηχανοκίνητο κόσμο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!