Πρωτοποριακή BMW για... περπάτημα! (video)

Γιώργος Βαρίνος
Πρωτοποριακή BMW για... περπάτημα! (video)
H Puma κατασκεύασε ένα εξαιρετικά προηγμένο παπούτσι περιπάτου, κατ’ εικόνα και ομοίωση του BMW GINA Light Visionary Model.

Η θυγατρική εταιρεία της BMW με την επωνυμία Designworks, συνεργάστηκε με την Puma για να αναβιώσουν το μοναδικό πρωτότυπο BMW GINA Light Visionary Model του 2008, αυτή τη φορά όμως σε παπούτσι.

Η ιδιαιτερότητα της πρωτότυπης BMW με το αμάξωμα κατασκευασμένο από υλικά ειδικής ύφανσης που ήταν εξαιρετικά ανθεκτικά και ταυτόχρονα μπορούσαν να μεταβάλλουν στο σχήμα τους, πέρασε στη δημιουργία ενός εξίσου καινοτόμου αισθητικά και τεχνολογικά παπουτσιού.

Με την ονομασία BMW X-CAT Disc, το νέο μοντέλο της Puma αποτελεί μια συνεργασία των σχεδιαστών των δύο γερμανικών εταιρειών όχι μόνο στο επίπεδο της αισθητικής αλλά και σε αυτά των υλικών και της τεχνολογίας.

Ένα διαπνέον, ελαστικό και με εξαιρετική αντοχή μίγμα υφασμάτων συνθέτει την εξωτερική επιφάνεια, ενώ η σόλα παίζει το ρόλο της απόλυτης υποστήριξης και άνεσης του ποδιού. Το σύστημα Disc της Puma εξασφαλίζει το άψογο και άκοπο δέσιμο, χάρη στην αυτόματη λειτουργία του με το ένα χέρι μέσα σε ένα δευτερόλεπτο.

Η νέα σειρά παπουτσιών BMW X-CAT Disc δεν θα διατίθεται μόνο από το δίκτυο πώλησης αξεσουάρ BMW, αλλά και από επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών. Ημερομηνία κυκλοφορίας του πολύ ιδιαίτερου αυτού αθλητικού παπουτσιού, είναι η 1η Ιουλίου του 2016.

Δείτε το σχετικό video και είναι βέβαιο ότι θα την… πατήσετε με την BMW.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!