Επικρατεί η Honda στα supersport

Επικρατεί η Honda στα supersport

Επικρατεί η Honda στα supersport

Στο τρίτο γύρο που πανελλήνιου πρωταθλήματος ταχύτητας μοτοσικλετών, η Honda πήρε τη νίκη με τον Μιχάλη Κουτσουμπό.

Ο Μιχάλης Κουτσουμπός με Honda CBR600RR, μία συμμετοχή της Honda Σαρακάκης, πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και την κατηγορία Supersport,  που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό ο Μιχάλης Κουτσουμπός προηγείται στη βαθμολογία του πρωταθλήματος με 70 βαθμούς, ενώ στην τρίτη θέση του βρίσκεται ο Δημήτρης Καρακώστας που οδηγεί και αυτός CBR600RR, με 36 βαθμούς.

Στα επίσημα χρονομετρημένα του Σαββάτου ο Μιχάλης Κουτσουμπός πέτυχε τον καλύτερο χρόνο και πήρε την pole position στον αγώνα της Κυριακής. Με την πτώση της καρό σημαίας στην πρώτη θέση πέρασε ο Δημήτρης Καρακώστας ο οποίος κράτησε τα ηνία μέχρι και τον τρίτο γύρο που τέθηκε επικεφαλής ο Μιχάλης Κουτσουμπός.

Μετά από λίγους γύρους ο Μιχάλης Κουτσουμπός έχασε την πρώτη θέση από τον Αλέξη Παπαγεωργίου, ο οποίος κράτησε τη θέση αυτή μέχρι τον 23ο γύρο, όταν εγκατάλειψε μετά από πτώση. Στη συνέχεια ο Μιχάλης Κουτσουμπός τέθηκε επικεφαλής της κούρσας και πήρε πρώτος την καρό σημαία του τερματισμού.

Στη δεύτερη θέση του αγώνα τερμάτισε ο Δημήτρης Καρακώστας,  μόλις στο δεύτερο αγώνα της καριέρας του στην Supersport κατηγορία, μία συμμετοχή της Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Ο Δημήτρης Καρακώστας έχει συγκεντρώσει 36 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην Supersport κατηγορία.

Ο επόμενος αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας μοτοσυκλέτας θα πραγματοποιηθεί στην πίστα των Σερρών, στις 17-18 Σεπτεμβρίου 2016.

m.koutsoumbos_cbr600rr1.jpg

Ο Μιχάλης Κουτσουμπός, με Honda CBR600RR τερμάτισε στην πρώτη θέση του τρίτου αγώνα του ΠΠΤ μοτοσικλετών στα Μέγαρα.

d.karakostas_cbr600rr.jpg

Ο Δημήτρης Καρακώστας, με Honda CBR600RR τερμάτισε στη δεύτερη θέση του τρίτου αγώνα του ΠΠΤ μοτοσικλετών στα Μέγαρα.

Best of internet