O Χάμιλτον θέλει τη δική του σειρά μοντέλων Mercedes

Πέτρος Πιτσίνης
O Χάμιλτον θέλει τη δική του σειρά μοντέλων Mercedes
Ο Βρετανός εξέφρασε την επιθυμία του για το λανσάρισμα ειδικών εκδόσεων στα αυτοκίνητα με σήμα το αστέρι, μέσα από τις οποίες θα «περάσει» το δικό του στυλ!

Ο Λιούις Χάμιλτον είναι από τα 13 του χρόνια στη Mercedes και θεωρεί, πως έχει έρθει πλέον η στιγμή για το λανσάρισμα ειδικών μοντέλων με τα διακριτικά LH, δηλαδή τα αρχικά του! Πρόσφατα, πρωταγωνίστησε στην καμπάνια προώθησης της μάρκας για τη νέα Mercedes-AMG GT R, όμως θέλει να πάει ένα βήμα παραπέρα.

Ο ίδιος αναφέρει ότι οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και η φίρμα το σκέφτεται για το άμεσο μέλλον, αν όχι για την AMG GT, για ένα άλλο hardcore μοντέλο! Αν αυτό γινόταν πραγματικότητα με τη GT R, φανταζόμαστε ότι θα είχε ακόμη περισσότερα αεροδυναμικά βοηθήματα και θα εστίαζε περισσότερο στη χρήση πίστας, όντας πιο ελαφριά και κατασκευασμένη με υλικά όπως τα ανθρακονήματα ή το μαγνήσιο. Ο Twin-Turbo V8 των 4.0 λίτρων με τους 585 ίππους και τα 700 Nm ροπής ίσως γινόταν ισχυρότερος, ενώ το εσωτερικό της θα ήταν εξοπλισμένο με τα άκρως απαραίτητα.

Πάντως, η ευκαιρία του ίσως έρθει αργότερα, αφού ετοιμάζεται μια ακόμη AMG GT. Αυτή θα φέρει το όνομα Black Series, μια σειρά εκδόσεων που συνηθίζει να λανσάρει η Mercedes στο τέλος της ζωής των μοντέλων τους και πάντα, εφοδιάζονται με κινητήρες που είναι ακόμη πιο δυνατοί από αυτούς των «απλών»!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!