Μικρό φρεσκάρισμα για το SEAT Leon

Μικρό φρεσκάρισμα για το SEAT Leon

Μικρό φρεσκάρισμα για το SEAT Leon

Το Ισπανικό μικρομεσαίο μοντέλο εμφανίστηκε ανανεωμένο, με διακριτικές αλλά στοχευμένες αλλαγές να διατηρούν το χαρακτήρα του και παράλληλα, να το κάνουν πιο επίκαιρο

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» ένα SEAT Leon που διαφέρει από τα υπόλοιπα της τρέχουσας γενιάς και αυτό γιατί πρόκειται για την ανανεωμένη του εκδοχή. Το Ισπανικό μικρομεσαίο υιοθετεί μικρές και διακριτικές διαφοροποιήσεις που φρεσκάρουν την εικόνα του στα μάτια των καταναλωτών, χωρίς να το αλλάζουν ριζικά. 

Όπως βλέπουμε τα νέα έρχονται κυρίως από τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, μαζί με τους προφυλακτήρες που έχουν επίσης «ρετουσαριστεί». Οι λιγότερο παρατηρητικοί ίσως να μη προσέξουν καν τις διαφορές, ωστόσο σίγουρα θα συνδυαστούν με νέα χρώματα και διαφορετικά σχέδια στις ζάντες αλουμινίου. 

Πάντως, ίσως στο διάστημα που ακολουθήσει η SEAT ανασχεδιάσει και άλλα μέρη του αμαξώματος. Αυτό, προκύπτει από το γεγονός ότι το Leon των φωτογραφιών έχει σήματα FR, όμως έχει τη μάσκα του Ecomotive, οπότε υπάρχει πιθανότητα να μην είναι αυτή η τελική του μορφή. 

Best of internet