Πως συνεχίζεται η ζωή του Ιμπραΐμοβιτς; (video)

Γιώργος Βαρίνος
Πως συνεχίζεται η ζωή του Ιμπραΐμοβιτς; (video)
Ο σούπερ σταρ Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποχωρεί από την εθνική Σουηδίας, θυμάται το παρελθόν αλλά συνεχίζει δυναμικά εμπρός μέσα σε ένα Volvo V90.

Ένα ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένο διαφημιστικό σποτ δημιούργησε η Volvo, με αφορμή το τέλος της καριέρας του μεγάλου Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην εθνική ομάδα της Σουηδίας.

Μετά από 15 χρόνια, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των γηπέδων αποχωρεί συγκινημένος με το νέο Volvo V90, το οποίο επιλέγει για τις παραδοσιακές σουηδικές αξίες της κορυφαίας ασφάλειας και της προτεραιότητας στις ανθρώπινες ανάγκες.

Η εμφάνιση της γυναίκας του Ζλάταν και των δύο παιδιών του στο διαφημιστικό εντείνει ακόμα περισσότερο το συναισθηματικό στοιχείο της ταινίας και δίνει το στίγμα του οικογενειακού χαρακτήρα του μοντέλου.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη αισιοδοξία των μέλλον του, παρά τα 35 χρόνια του που για πολλούς συναθλητές του αποτελούν και το τέλος της καριέρας τους, καθώς όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι υπέγραψε συμβόλαιο και θα αγωνίζεται πλέον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακριβώς όπως και για τη Volvo, με το νέο πολυτελές V90, έτσι και για τον Ιμπραΐμοβιτς ξεκινά μια νέα εποχή, η οποία βασίζεται στις αξίες του παρελθόντος και αναμένεται εξίσου και περισσότερο συναρπαστική από αυτό.

Το διαφημιστικό σποτ δίνει τον τόνο της νοσταλγίας αλλά και της ελπίδας, με τη φράση «Όταν μια ιστορία τελειώνει, μια άλλη ξεκινά». Η ιστορία, του μουσικό θέμα του Hans Zimmer, η υποβλητική ατμόσφαιρα, όλα συντείνουν στην ανάδειξη αυτού του φιλμ ως ενός από τα καλύτερα του είδους του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!