Τα απίστευτα αυτοκίνητα του #F8 (video)

Γιώργος Βαρίνος
Τα απίστευτα αυτοκίνητα του #F8 (video)
Το Fast & Furious 8 θα βγει στις αίθουσες το 2017, ως τότε όμως οι σκηνές του και οι πραγματικοί πρωταγωνιστές, τα αυτοκίνητα, κάνουν το γύρο του κόσμου.

Από το Ντουμπάι στην Κούβα και από εκεί στους -20 βαθμούς κελσίου της Ισλανδίας: οι πρωταγωνιστές της 8ης συνέχειας των Fast & Furious δεν πρέπει να νοιώθουν καθόλου τη ρουτίνα της καθημερινότητας, όπως διόλου καθημερινά δεν είναι και τα οχήματα που συμμετέχουν στην ταινία.

Στις σκηνές του Ντουμπάι είδαμε μερικά από τα πιο σπάνια supercars, στην Κούβα είχαμε κυνηγητά ανάμεσα σε hot rod παλαιά αμερικάνικα μοντέλα που κυριαρχούν στο νησί, ενώ στην τελευταία «αποκάλυψη» των γυρισμάτων της ταινίας, στην Ισλανδία, τα αυτοκίνητα ξεπέρασαν κάθε φαντασία.

Όπως μπορεί να δείτε τόσο στις σχετικές εικόνες, όσο και στο video, μερικά από τα οχήματα δεν θα λες και τόσο… αυτοκίνητα, ενώ ειδικά ένα, αυτό που χαρακτηρίζεται ως Ripsaw, είναι ένα πραγματικό τανκ.

Όσα από τα ειδικά οχήματα δεν έχουν… ερπύστριες, έχουν ειδικά ελαστικά με καρφιά –ακόμα και η Lamborghini του Ρόμαν. Ωστόσο το μοντέλο που κλέβει την παράσταση είναι δίχως άλλο η Dodge Charger του πρωταγωνιστή Βιμ Ντίζελ ή Ντον στην ταινία. Με το ματ σκούρο γκρι χρώμα, τα τεράστια μετατρόχια, τα μεταλλικά τελειώματα στα παράθυρα και τις «τρύπες» από τις σφαίρες, δείχνει τόσο «πολεμικό» όσο και τρομερά αλήτικο και γρήγορο.

Εμείς λυπούμαστε πραγματικά που όλα αυτά τα υπέροχα αυτοκίνητα, έστω και αν δεν είναι πραγματικά αλλά κουφάρια, καταστρέφονται τελικά στις συνεχείς σκηνές καταδίωξης και καταστροφής, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό trailer των γυρισμάτων από την Ισλανδία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!