Αλόνσο: Στην Αυστρία θα είμαστε πιο δυνατοί

Αλόνσο: Στην Αυστρία θα είμαστε πιο δυνατοί

Τα χαρακτηριστικά απόδοσης της McLaren – Honda αναδεικνύονται  στην πίστα της Red Bull στην Αυστρία, όπου ο Ισπανός περιμένει καλύτερα αποτελέσματα.

Αλόνσο: Στην Αυστρία θα είμαστε πιο δυνατοί

Ο Αλόνσο είναι αισιόδοξος ότι η McLaren μπορεί να αναμένει καλύτερα αποτελέσματα στην Αυστρία αυτό το Σαββατοκύριακο από αυτά που πέτυχε στους τελευταίους αγώνες και ειδικά στο Μπακού.

Τόσο ο Ισπανός όσο και ο Μπάτον έχουν κάνει σημαντικά βήματα φέτος με τα μονοθέσια της McLaren – Honda, ωστόσο, δεν έχουν λείψει και οι απογοητεύσεις τόσο από προβλήματα απόδοσης σε συγκεκριμένες πίστες, όσο και αξιοπιστίας.

Παρόλο που το Red Bull Ring είναι μια πίστα που ευνοεί τους ισχυρούς κινητήρες, ο Αλόνσο πιστεύει ότι τα πλεονεκτήματα της McLaren, όπως η πολύ καλή πρόσφυση και η αεροδυναμική, δημιουργούν προϋποθέσεις αισιοδοξίας στο συγκεκριμένο Γκραν Πρι.

"Είναι σαφώς μικρότερη σε μήκος από το Μπακού, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ δύσκολη, επειδή δεν επιτρέπει να διορθωθούν λάθη," εξήγησε ο Ισπανός.

«Ένας γύρος διαρκεί λιγότερο από 70 δευτερόλεπτα, οπότε οι διαφορές μεταξύ των αυτοκινήτων δεν είναι μεγάλες. Για να είναι κανείς γρήγορος στην Αυστρία πρέπει να έχει καλή πρόσφυση και αποτελεσματική αεροδυναμική, δύο στοιχεία που διαθέτουν τα δικά μας μονοθέσια.

Για το λόγο αυτό, ελπίζω ότι μπορούμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί από ό, τι ήμασταν στο Μπακού - και ελπίζω να παραμείνω για περισσότερο χρόνο στον αγώνα από ό, τι έκανα πέρυσι, όπου βρέθηκα εκτός από τον πρώτο γύρο».

Best of internet