Έρχεται νέο SUV από τη Mitsubishi

Πέτρος Πιτσίνης
Έρχεται νέο SUV από τη Mitsubishi
Μέσα από μια teaser εικόνα, η Mitsubishi μας κάνει γνωστό ότι στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού θα μας αποκαλύψει ένα ενδιαφέρον νέο μοντέλο!

Με αιχμηρή σχεδίαση και φουτουριστικό σχήμα φαντάζεται η Mitsubishi το νέο της SUV. Από τη «σκοτεινή» teaser φωτογραφία που έχουμε στη διάθεσή μας, μπορούμε να διακρίνουμε την κόκκινη οροφή που κάνει αντίθεση με το ασημί χρώμα του αμαξώματος, ενώ οι πιο παρατηρητικοί θα κοιτάξουν αμέσως στις κάμερες που έχουν αντικαταστήσει τους πλαϊνούς καθρέπτες.

Τα φωτιστικά σώματα με τις έντονες γωνίες συμβάλλουν τα μέγιστα στο αιχμηρό στυλ και περιμένουμε να συνοδεύεται από τεράστιες ζάντες, όπως τα περισσότερα πρωτότυπα μοντέλα. Το Ground Tourer Concept, όπως ονομάζεται, θα είναι Plug-In Hybrid (επαναφορτιζόμενο υβριδικό), που σημαίνει πως συνδυάζει το μοτέρ εσωτερικής καύσης με έναν ηλεκτροκινητήρα και μπαταρίες για την κίνησή του.

Θα παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού στις αρχές του Οκτώβρη και σίγουρα, θα τραβήξει τα βλέμματα! Πάντως, τα κακά νέα είναι ότι μέχρι σήμερα, ελάχιστα είναι τα παραδείγματα από πρωτότυπα της Mitsubishi που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι και τη γραμμή παραγωγής. Ελπίζουμε το νέο Ground Tourer, να είναι μια από τις εξαιρέσεις!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!