Αλλαγές στην ηγεσία της Pirelli

Γιώργος Βαρίνος
Αλλαγές στην ηγεσία της Pirelli
Ο διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής της Ελαστικά Pirelli Δημήτρης Παπαδάκος, αναλαμβάνει την ηγεσία της Pirelli Ιαπωνίας.

Η Ελαστικά Pirelli AEE ανακοινώνει ότι ο κ. Δημήτρης Παπαδάκος, μέχρι σήμερα διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής με ευθύνη των αγορών νοτιοανατολικής Ευρώπης, αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στην αγορά της Ασίας.

Συγκεκριμένα, μετά από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εταιρεία, από την 1η Σεπτεμβρίου 2016 θα βρίσκεται στη θέση του γενικού διευθυντή της Pirelli Ιαπωνίας.

Με εμπιστοσύνη στην ελληνική διοίκηση, η κορυφαία εταιρεία ελαστικών Pirelli αναθέτει τη θέση του γενικού διευθυντή στον κ. Γιώργο Τόκα, μέχρι πρότινος διευθυντή μάρκετινγκ και στελέχους της εταιρείας τα τελευταία 11 χρόνια.

Ο κ. Δημήτρης Παπαδάκος δήλωσε: «Η Ελαστικά Pirelli έχει καταφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως το προσωπικό και τα στελέχη της εταιρείας που με τις δικές τους ικανότητες με ώθησαν να αναλάβω αυτήν την τόσο μεγάλη και τιμητική θέση στην Άπω Ανατολή. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και εις στο επανειδείν».

Ο κ. Γιώργος Τόκας δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ελαστικά Pirelli και για εμένα προσωπικά η εμπιστοσύνη της εταιρείας στο ελληνικό management. Θα συνεχίσουμε την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της εταιρείας έχοντας ως πυλώνες επιτυχίας το προσωπικό της εταιρείας και την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας».

Τα διοικητικά στελέχη της εταιρείας παραμένουν ως εξής:

Οικονομικός Διευθυντής ο κ. Γιώργος Γιαννουκάκος

Διευθυντής Πωλήσεων Νοτιοανατολικής Ευρώπης ο κ. Δανιήλ Βαρούτσος

Διευθυντής Logistics o κ. Νίκος Χαλικάς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!