Ακόμα ψηλότερα η Ducati με Συνιώρη

Γιώργος Βαρίνος
Ακόμα ψηλότερα η Ducati με Συνιώρη
Η δεύτερη θέση στον τρίτο αγώνα ταχύτητας μοτοσικλετών στο Μέγαρα, διεύρυνε ακόμα περισσότερο τη διαφορά του Συνιώρη από τους αντιπάλους του.

Ο τρίτος αγώνας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσικλετών που πραγματοποιήθηκε στην πίστα των Μεγάρων την Κυριακή 26 Ιουνίου, χαρακτηρίστηκε από δυνατές μάχες που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι την πτώση της καρό σημαίας.

Ο Σάκης Συνιώρης και η Ducati Panigale της ομάδας KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM μετά από δυνατές κατέκτησαν τη δεύτερη θέση, συγχρόνως όμως διατήρησαν αλλά και διεύρυναν τη διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας της κορυφαίας κατηγορίας Formula Extreme.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Συνιώρη, που είχε ταλαιπωρηθεί από ελαφρά ίωση τις προηγούμενες μέρες και βρέθηκε στην 4η θέση και τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης μετά τις κατατακτήριες του Σαββάτου. Η εκκίνηση επίσης δεν πήγε καλά και στο τέλος του πρώτου γύρου ο οδηγός της Ducati ήταν 8ος.

Από εκεί και πέρα ξεκίνησε μια τρομερή προσπάθεια και με συνεχή προσπεράσματα ο 9 φορές πρωταθλητής Ελλάδας ανέβηκε στην 2η θέση, για να χρειαστεί να δώσει μια τρομερή μάχη στους δύο τελευταίους γύρους με τον Λευτέρη Πίππο, στην οποία και αναδείχτηκε νικητής με διαφορά μόλις δύο δέκατα του δευτερολέπτου. Ο περσινός πρωταθλητής Χάρης Παρασκευόπουλος που είχε εντωμεταξύ κάνει μια σχετική διαφορά, τερμάτισε άνετα πρώτος.

Ο Συνιώρης με τις δύο νίκες στους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς και την 2η θέση στον τρίτο, έφτασε τους 70 βαθμούς στο πρωτάθλημα και μεγάλωσε τη διαφορά στη βαθμολογία από τον 2ο Λευτέρη Πίππο που έχει 56 και από τον Παρασκευόπουλο που είναι 3ος με 41 βαθμούς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!