Ένας θρύλος του καρτ στην Ελλάδα

Ένας θρύλος του καρτ στην Ελλάδα

Ο 5 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Karting Ντάβιντε Φορέ, θα βρίσκεται στον 3ο γύρο του πανελλήνιου πρωταθλήματος στην Καλαμάτα. 

Ένας θρύλος του καρτ στην Ελλάδα

Ενόψει του 3ου γύρου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στις 2-3 Ιουλίου στην πίστα καρτ "San Nicolas" της Καλαμάτας, η Gold Kart Hellas προσκάλεσε στη χώρα μας τον παγκόσμιας φήμης Ιταλό οδηγό Ντάβιντε Φορέ.

Αυτός θα βρίσκεται στην Καλαμάτα από την Τετάρτη 29 Ιουνίου έως και το πρωί της Κυριακής 3 Ιουλίου. Ο κορυφαίος Ιταλός αθλητής karting δεν θα συμμετάσχει στον 3ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting, όμως η παρουσία του στην πίστα, θα δώσει μια διαφορετική αίγλη στον αγώνα.

Ο Ντάβιντε Φορέ, 42 ετών, έκανε το ντεμπούτο του στα καρτ το 1982, σε ηλικία μόλις 8 ετών και μέχρι σήμερα έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στο χώρο. Έχει κατακτήσει 5 Παγκόσμιους τίτλους (1998, 2000, 2004, 2006) με το 2006 να είναι η κορυφαία του χρονιά, αφού στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής σε δύο διαφορετικές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  Κατηγορίες, την Formula A (100cc) και την Super ICC (125cc με κιβώτιο ταχυτήτων).

Η φετινή του επίσκεψη στην Ελλάδα δε θα είναι η πρώτη, αφού είχε βρεθεί ξανά στη χώρα μας το 2012, με αφορμή τη διεξαγωγή του P.I.C.K., στην Πάτρα.

Best of internet