Ένας θρύλος του καρτ στην Ελλάδα

Γιώργος Βαρίνος
Ένας θρύλος του καρτ στην Ελλάδα
Ο 5 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Karting Ντάβιντε Φορέ, θα βρίσκεται στον 3ο γύρο του πανελλήνιου πρωταθλήματος στην Καλαμάτα.

Ενόψει του 3ου γύρου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στις 2-3 Ιουλίου στην πίστα καρτ "San Nicolas" της Καλαμάτας, η Gold Kart Hellas προσκάλεσε στη χώρα μας τον παγκόσμιας φήμης Ιταλό οδηγό Ντάβιντε Φορέ.

Αυτός θα βρίσκεται στην Καλαμάτα από την Τετάρτη 29 Ιουνίου έως και το πρωί της Κυριακής 3 Ιουλίου. Ο κορυφαίος Ιταλός αθλητής karting δεν θα συμμετάσχει στον 3ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting, όμως η παρουσία του στην πίστα, θα δώσει μια διαφορετική αίγλη στον αγώνα.

Ο Ντάβιντε Φορέ, 42 ετών, έκανε το ντεμπούτο του στα καρτ το 1982, σε ηλικία μόλις 8 ετών και μέχρι σήμερα έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στο χώρο. Έχει κατακτήσει 5 Παγκόσμιους τίτλους (1998, 2000, 2004, 2006) με το 2006 να είναι η κορυφαία του χρονιά, αφού στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής σε δύο διαφορετικές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές Κατηγορίες, την Formula A (100cc) και την Super ICC (125cc με κιβώτιο ταχυτήτων).

Η φετινή του επίσκεψη στην Ελλάδα δε θα είναι η πρώτη, αφού είχε βρεθεί ξανά στη χώρα μας το 2012, με αφορμή τη διεξαγωγή του P.I.C.K., στην Πάτρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!