Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ; (video)

Γιώργος Βαρίνος
Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ; (video)
Ο δημοφιλής σταρ βρέθηκε πίσω από το τιμόνι της νέας Porsche Panamera, η οποία παρουσιάζεται επισήμως αύριο στο κοινό.

Γνωστός λάτρεις των Porsche, των αγώνων και πετυχημένος οδηγός και ιδιοκτήτης ομάδας, ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ συνεχίζει την κληρονομιά των σταρ του Χόλιγουντ, όπως των Στβ Μακ Κουίν, Πολ Νούμαν και Τζιν Χάκμαν, που τρέφουν τεράστια λατρεία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Καθώς η συνεργασία του με την Porsche μετρά πολλά χρόνια, ο γοητευτικός γιατρός στην παγκοσμίου φήμης σειράς Gray’s Anatomy, βρέθηκε στο φεστιβάλ ταχύτητας του Γκούντγουντ, όπου οδήγησε στη φημισμένη διαδρομή μια Panamera Turbo.

Το μοντέλο που επισήμως θα αποκαλυφθεί online στις 28 Ιουνίου, είχε πολύ μικρά αυτοκόλλητα καλύμματα σε σημεία όπως τα πίσω και εμπρός φωτιστικά σώματα. Η νέα turbo Panamera φορά πλέον έναν μικρότερο κινητήρα V8 4.0 λίτρων με δύο turbo, που αποδίδει 550 ίππους ισχύος και 770 Nm ροπή.

Η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς, ωστόσο στοιχεία επιδόσεων δεν υπάρχουν ακόμα. Με δεδομένο όμως ότι το νέο μοντέλο θα είναι σημαντικά ελαφρύτερο από το απερχόμενο, οι επιδόσεις αναμένονται ακόμα καλύτερες και η κατανάλωση σημαντικά χαμηλότερη.

Παρότι οι πρώτες εικόνες του νέου μοντέλου έχουν ήδη διαρρεύσει εδώ και 3 περίπου ημέρες online και μπορείτε να τις δείτε εδώ, υπομονή μέχρι αύριο όπου θα έχουμε όλα τα στοιχεία της συναπραστικής τετράθυρης και τετραθέσιας λιμουζίνας της Porsche.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!