Καταρρέει το Top Gear

Γιώργος Βαρίνος
Καταρρέει το Top Gear
Οι χαμηλές θεαματικότητες και τα προβλήματα που δημιουργεί στους υπόλοιπους παρουσιαστές ο Κρις Έβανς κατατρώγουν τη δημοφιλή εκπομπή Top Gear.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας The Sun, ο διάσημος ηθοποιός Ματ Λε Μπλανκ που είναι ένας από τους παρουσιαστές της εκπομπής Top Gear, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον κεντρικό παρουσιαστή Κρις Έβανς τον οποίο χαρακτηρίζει «αγενή και απόμακρο» και απειλεί να αποχωρήσει από την παραγωγή.

Το BBC φαίνεται να αντιμετωπίζει ένα ακόμα σοβαρό πρόβλημα εν’ όψει του νέου κύκλου γυρισμάτων που σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, καθώς θα πρέπει να πάρει θέση στο πρόβλημα μεταξύ των δύο παρουσιαστών.

Ωστόσο αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα, καθώς, σύμφωνα με εσωτερικές πληροφορίες «η ομάδα των παρουσιαστών δεν δένει καθόλου και η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι αναμφισβήτητα ψυχρή».

Ο Έβανς είναι προφανώς πολύ δύσκολο να συνεργαστεί και κάνει τους υπόλοιπους της ομάδας να αισθάνονται άβολα. Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της The Sun, προφανώς ζηλεύει τα πολύ θετικά σχόλια για τον Κρις Χάρις και τον Ρόρι Ράιντ, τους δύο δημοσιογράφους αυτοκινήτου, καθώς τους αποφεύγει όσο το δυνατόν περισσότερο τόσο στα γυρίσματα, όσο και στα παρασκήνια.

Το μέλλον του Top Gear φαντάζει αβέβαιο, ιδίως αν λάβουμε υπόψη τη μείωση της δημοτικότητας που αντιμετωπίζει και είναι συνεχής. Για το πρώτο επεισόδιο της σειράς, περίπου 4,4 εκατομμύρια άνθρωποι βρέθηκαν στους δέκτες τους για να το παρακολουθήσουν. Με κάθε νέο επεισόδιο, η μείωση των τηλεθεατών ήταν συνεχής, ρίχνοντας τον αριθμό τους στα 2.8 εκατομμύρια στο δεύτερο επεισόδιο, στα 2.4 εκατομμύρια στο τρίτο επεισόδιο και 2.3 εκατομμύρια στο τέταρτο επεισόδιο.

Για το πέμπτο επεισόδιο που μεταδόθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία, σύμφωνα όμως με τους κριτικούς ήταν το πιο βαρετό της νέας περιόδους και ως εκ τούτου τα νούμερα τηλεθέασης αναμένονται ακόμα χαμηλότερα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!