Μάχη σώμα με σώμα (video)

Γιώργος Βαρίνος
Μάχη σώμα με σώμα (video)
Δεν τους αρκούσε η αγωνιστική κόντρα στην πίστα, συνέχισαν τη μάχη και εκτός δύο οδηγοί της κατηγορίας των φορτηγών στο πρωτάθλημα NASCAR.

Οι Τζον Γουές Τάουνλεϊ και Σπένσερ Γκάλαχερ είναι γνωστοί «φίλοι» στο πρωτάθλημα NASCAR, στην κατηγορία των ελαφρών ημιφορτηγών.

Στον τελευταίο αγώνα που συμμετείχαν το Σάββατο 25 Ιουνίου, κατάφεραν και πάλι να βρεθούν στον τοίχο της πίστας, καθώς ο Γκάλαχερ χτύπησε από πίσω τον Τάουνλεϊ στην προσπάθειά του να τον περάσει, ή απλώς να τον θέσει εκτός αγώνα.

Καθώς τα δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν και ο αγώνας διακόπηκε για να αποσυρθούν από την πίστα, οι οδηγοί τους συνέχισαν τη μάχη, αυτή τη φορά σώμα με σώμα και μάλιστα με ιδιαίτερη ένταση. Για περίπου μισό λεπτό έπαιζαν ξύλο χωρίς κανείς να τους σταματήσει –θέαμα είναι και αυτό άλλωστε- ώσπου κάποια στιγμή ένας κριτής μπήκε στη μέση και τους χώρισε.

Στο αμερικανικό πρωτάθλημα NASCAR και ειδικά σε αυτές τις κατηγορίες τέτοια φαινόμενα δεν είναι σπάνια, ωστόσο η εικόνα που δίνουν για το άθλημα απέχει πολύ από αυτό που λέμε αθλητικό ιδεώδες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!