Χάμιλτον: «Πολύ καλή σχέση με τον Ρόσμπεργκ»

Νίκος Τσιώκος
Χάμιλτον: «Πολύ καλή σχέση με τον Ρόσμπεργκ»
Μαχαίρια στη Mercedes; Last year! Ο Λιούις Χάμιλτον τόνισε πως η σχέση του με τον Νίκο Ρόσμπεργκ φέτος είναι πολύ καλή και ότι πλέον συζητούν τα πάντα.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που πέρυσι βγήκαν τα... μαχαίρια στη Mercedes, με... βολές μεταξύ Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ. Όμως, όλα αυτά φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν, αν και φέτος πάλι μάχονται για τον τίτλο. Άλλωστε, οι δυο τους είναι φίλοι πριν τη Formula1 και δείχνουν να τα έχουν βρει.

Μάλιστα, όπως είπε ο πρώτος στη Daily Mail, η σχέση τους είναι πολύ καλή τη φετινή χρονιά, ενώ τόνισε πως πλέον συζητούν τα πάντα μεταξύ τους και ότι το λένε ο ένας στον άλλον αν έχουν κάποιο πρόβλημα. «Αυτή τη στιγμή είναι πραγματικά πολύ καλή η σχέση μας (με τον Ρόσμπεργκ). Κάτι που είναι απροσδόκητο.

Σίγουρα δε θα περίμενα να είναι έτσι. Προφανώς έχει να κάνει με την ηλικία. Είναι οικογενειάρχης, έχει παιδί, έχει μεγαλώσει έτσι και εγώ έχω μεγαλώσει και ενηλικιωθεί. Ο σεβασμός που πάντα λέγεται ότι έχουμε είναι μεγαλύτερος. Τώρα συζητάμε γενικά πράγματα. Είτε δεν είμαστε χαρούμενοι για κάτι, είτε όχι, τα συζητάμε πρόσωπο με πρόσωπο.

Αν έχω πρόβλημα, χτυπάω την πόρτα του και ρωτάω αν μπορώ να μιλήσω μαζί του ιδιαιτέρως. Ποτέ δεν το λέμε δημόσια ή μπροστά στην ομάδα, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Λέμε κατευθείαν ''φίλε δεν ήμουν ψύχραιμος με αυτό''. Κάνει το ίδιο τόσο συχνά όσο το κάνω κι εγώ. Την επόμενη μέρα πάω στην πισίνα μου στο κτίριο που μένουμε στο Μονακό, που είναι κοινόχρηστη και φαντάζομαι με είδε από το διαμέρισμά του και κατέβηκε να μιλήσουμε.

Όταν ολοκλήρωσα μερικούς γύρους, καθίσαμε και μιλήσαμε για 20 λεπτά με μισή ώρα σε χαλαρή κατάσταση. Θα έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας και θα υπάρχουν φορές που θα μισούμε ο ένας τον άλλον. Όταν θα αποσυρθούμε όλοι και θα έχουμε παιδιά, ο σεβασμός πάντα θα υπάρχει», ανέφερε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!