Λορένθο: «Πιο αργός από ποτέ!»

Λορένθο: «Πιο αργός από ποτέ!»

Ο Χόρχε Λορένθο παραδέχτηκε ότι ήταν πιο αργός από ποτέ και πως σκέφτηκε το ενδεχόμενο να μπει στα πιτς και να εγκαταλείψει.

Λορένθο: «Πιο αργός από ποτέ!»

Το χειρότερο τριήμερο των τελευταίων ετών είχε ο Χόρχε Λορένθο στο Άσσεν της Ολλανδίας. Ο Ισπανός δεν κατάφερε να κάνει καλό χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές, ενώ και στον αγώνα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και κατάφερε να τερματίσει μόνο δέκατος. Πάντως, δεν έψαξε για δικαιολογίες και παραδέχτηκε ότι ήταν πιο αργός από ποτέ, αλλά και ότι σκέφτηκε το ενδεχόμενο να μπει στα πιτς και να εγκαταλείψει.

«Ήμουν πιο ανταγωνιστικός, μετά την επανεκκίνηση, αλλά δεν ήταν πολύ δύσκολο να είμαι πιο ανταγωνιστικός από τον πρώτο αγώνα. Αυτό επειδή προφανώς ήμουν... πιο αργός από ποτέ! Ειδικά, όταν ήρθε το πολύ νερό, ήμουν ολοένα και πιο αργός. Δεν ήμουν ασφαλής, δεν έβλεπα καλά και για να μην έχω πτώση έπρεπε να επιβραδύνω. Ήμουν τελευταίος πολύ μακριά από τους υπόλοιπους.

Σκέφτηκα να μπω στα πιτς επειδή ήμουν 19ος και δε θα έπαιρνα καθόλου βαθμούς. Σκέφτηκα να σταματήσω, αλλά ευτυχώς συνέχισα στην πίστα, σταμάτησαν τον αγώνα και μπορούσα να επανεκκινήσω. Στον δεύτερο αγώνα με τη μαλακή γόμα στο πίσω ελαστικό και λιγότερο νερό στην πίστα ήμουν καλύτερα, αλλά και πάλι ένας από τους πιο αργούς ή ο πιο αργός», ανέφερε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Best of internet