Έτσι θα μοιάζει το επόμενο Suzuki Swift

Έτσι θα μοιάζει το επόμενο Suzuki Swift

Έτσι θα μοιάζει το επόμενο Suzuki Swift

Η νέα γενιά του Ιαπωνικού σουπερμίνι είναι λίγο πριν την παρουσίασή της και με μια νέα φωτογραφία, αποκτούμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πως θα είναι στην τελική του μορφή. 

Το Suzuki Swift είναι αρκετά χρόνια στην αγορά και πλέον, πρέπει να έρθει η νέα του γενιά καθώς έχει αρχίσει να δείχνει τα χρόνια του. Αυτή υπολογίζεται πως θα φτάσει μέσα στο 2017 και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν εντός του ίδιου έτους, ενώ η εμφάνισή της είναι φρέσκια, δυναμική και σύγχρονη, κρίνοντας από τις εικόνες που έχουμε μέχρι στιγμής στη διάθεσή μας. 

Το AutoExpress, ετοίμασε μια νέα και πιο καθαρή φωτογραφία από τις ήδη υπάρχουσες (κεντρική φωτό) και αν «πέσει» μέσα, τότε μιλάμε για ένα άκρως ενδιαφέρον αυτοκίνητο στην κατηγορία του. Μάλιστα, με την εμφάνιση του πιο πρακτικού Baleno σε αντίστοιχες διαστάσεις με το Swift, το τελευταίο έχει τον απαραίτητο «χώρο» στην γκάμα ώστε να εμφανιστεί ως μια πιο στυλάτη και σπορ πρόταση στα σουπερμίνι, προσελκύοντας μικρότερο σε ηλικία κοινό. 

Αν τοποθετηθούν και κάτω από το καπό του οι σύγχρονοι τούρμπο κινητήρες, σε χωρητικότητα ενός και 1.2 λίτρων, τότε το σύνολο θα γίνει ακόμη πιο δελεαστικό. Περιμένουμε πάντως, το Swift Sport να «φορέσει» τo τετρακύλινδρο1.4 τούρμπο BoosterJet μοτέρ που παρουσιάστηκε στο Vitara S με 140 ίππους, ενδεχομένως με μεγαλύτερη ισχύ. 

Best of internet