Ρέντινγκ: «Ό,τι μπορούσα να ζητήσω»

Νίκος Τσιώκος
Ρέντινγκ: «Ό,τι μπορούσα να ζητήσω»
Χαρούμενος με την εκκίνηση από την πρώτη σειρά και τον τερματισμό στο βάθρο δήλωσε ο Σκοτ Ρέντινγκ για την τρίτη θέση στο Άσσεν.

Στη θέση που εκκίνηση (τρίτη) τερμάτισε ο Σκοτ Ρέντινγκ για να ανέβει στο βάθρο μαζί με τους Τζακ Μίλερ και Μαρκ Μάρκεζ. Ο Βρετανός δεν μπορούσε να ζητήσει κάτι περαιτέρω, ειδικά από τον αγώνα που περιελάμβανε πολλές πτώσεις, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος στις δηλώσεις του, μετά το πέσιμο της καρό σημαίας.

«Σε αυτές τις συνθήκες έπρεπε να πάρουμε ρίσκα. Πρέπει να προσπαθήσεις να πάρεις τους εργοστασιακούς, όταν είναι αδύναμοι. Αυτό κάναμε κι εμείς. Νιώθω πιο αισιόδοξος. Δεν είναι εύκολο χωρίς εργοστασιακή μοτοσικλέτα, αλλά δεν τα παρατάμε και εξοφλείσαι, όταν παίρνεις αποτελέσματα σαν αυτό.

Οι συνθήκες ήταν δύσκολες στο δεύτερο μέρος του αγώνα. Πίεζα περισσότερο απ' όσο ήθελα και τα παιδιά μπροστά απομακρύνονταν. Οπότε, πήρα κάποια ρίσκα. Έχασα λίγο το μπροστινό αρκετές φορές. Μετά είδα όλες τις πτώσεις και αποφάσισα ''κράτα τον ρυθμό σου, δες τι συμβαίνει''.

Ξεκίνησα να βελτιώνω. Οδηγούσα στο 80-90% και έπιασα τον Πολ (Εσπαργκαρό) και τον πέρασα. Σχεδόν είχα πτώση δύο φορές στον τελευταίο γύρο, οπότε ήταν εξωπραματικό που τερμάτισα. Είχαμε πολύ κακή τύχη φέτος, οπότε η εκκίνηση από την πρώτη σειρά και το βάθρο ήταν όλα όσα μπορούσα να ζητήσω», ανέφερε ο αναβάτης της Octo Pramac, που χρησιμοποιεί μοτοσικλέτες της Ducati.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!