Μπήκε στο αυτοκίνητο των ονείρων του και... ντελάπαρε! (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Μπήκε στο αυτοκίνητο των ονείρων του και... ντελάπαρε! (video)
Ο Τζέι Λένο κάθισε στο κάθισμα του συνοδηγού για μια βόλτα με ένα Plymouth Barracuda των περίπου 2.500 ίππων, όμως δυστυχώς, η διαδρομή δεν είχε αίσιο τέλος.

Η βόλτα με ένα αυτοκίνητο ντράγκστερ των 2.500 ίππων είναι μια μοναδική εμπειρία, όνειρο πολλών και μεταξύ αυτών, του Τζέι Λένο. Ο ίδιος επιθυμούσε να ζήσει εκ των έσω μια... σούζα με τετράτροχο και επιβιβάστηκε σε ένα Plymouth Barracuda, με θηριώδη ιπποδύναμη και «στημένο» για τέτοιου είδους αγώνες.

Πίσω από το τιμόνι καθόταν ίσως ο πιο κατάλληλος, δηλαδή ο οδηγός που το «έτρεχε» από όταν κατασκευάστηκε, με το όνομα Μπομπ Ριγκλ. Ύστερα από ένα δυναμικό ξεκίνημα και... τέρμα το γκάζι για αρκετά δευτερόλεπτα, ο έλεγχος χάθηκε εξαιτίας μερικών κακοτεχνιών του οδοστρώματος της πίστας και το αμάξι άρχισε να «παίρνει» τούμπες. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε, όμως τραυματική ήταν σίγουρα η βόλτα του Λένο, με το αυτοκίνητο των ονείρων του!

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Τζέι Λένο είναι κωμικός και τηλεοπτικός παρουσιαστής στις ΗΠΑ. Γνωστός για το πάθος του με... ο,τι έχει κινητήρα, διαθέτει μια τεράστια συλλογή αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, όπου στο σύνολό τους φτάνουν τα 300 οχήματα! Πλέον, παρουσιάζει μέσω YouTube το Jay Leno's Garage, μικρά επεισόδια αφιερωμένα σε μοντέλα που του αρέσουν ή αυτών που είναι ιδιοκτήτης. Δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!