Μίλερ: «Απάντησα, δεν είμαι ηλίθιος!»

Νίκος Τσιώκος
Μίλερ: «Απάντησα, δεν είμαι ηλίθιος!»
Ο Τζακ Μίλερ τόνισε ότι με τη νίκη του στο Άσσεν απάντησε στους επικριτές του και πως τους έδειξε ότι δεν είναι ηλίθιος!

Δεν μπορούσε να πιστέψει ο Τζακ Μίλερ ότι κέρδισε, με το πέσιμο της καρό σημαίας στο Άσσεν. Ο Αυστραλός έγραψε ιστορία, ενώ πανηγύρισε την παρθενική του νίκη στο Moto GP μόλις στην 25η εκκίνησή του. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν μία απλή νίκη για τον 21χρονο, καθώς ήταν απάντηση σε όσους άσκησαν κριτική, όπως τόνισε ο ίδιος, που ελπίζει να τους έδειξε πως δεν είναι ηλίθιος και έχει την ικανότητα να οδηγήσει μία μοτοσικλέτα.

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι δεν περιμένει θαύματα, ύστερα από αυτή τη νίκη. «Δεν ξέρω τι νιώθω αυτή τη στιγμή. Πολλοί μας έχουν κακολογήσει και έχουν πει ότι το πρότζεκτ δε θα λειτουργούσε, αλλά εγώ απλά ελπίζω να τους δείξαμε ότι έκαναν λάθος και πως δεν είμαι ηλίθιος. Ευχαριστώ στη Honda που πήρε αυτό ρίσκο μ' εμένα.

Είναι εκπληκτικό, δεν μπορώ να μιλήσω. Το να χάσω ένα πρωτάθλημα για πολύ λίγο (στη Moto 3 το 2014) και μετά να έρθω εδώ (στο Moto GP) ήταν ένα δύσκολο μέρος της καριέρας μου. Ναι, δεν περιμένουμε θαύματα, μετά από αυτό, ήταν μία νίκη σε βροχερές συνθήκες, είναι ωραίο που την πανηγυρίζω», ανέφερε ο Μίλερ, μετά το τέλος του επεισοδιακού αγώνα στην Ολλανδία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!