Εκανε λίμιτ απ η αξία του Πέρεζ

Εκανε λίμιτ απ η αξία του Πέρεζ

Ο Μεξικάνος φέρεται ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Ραϊκόνεν στη Ferrari, όμως οι εντυπωσιακές επιδόσεις του έχουν ανεβάσει το κόστος της μεταγραφής του στα ύψη!

Εκανε λίμιτ απ η αξία του Πέρεζ

Όσο δεν υπογράφει ο Κίμι Ραϊκόνεν νέο συμβόλαιο με τη Ferrari, τόσο θα αναζωπυρώνονται και τα σενάρια αντικατάστασής του την επόμενη σεζόν από κάποιον νεότερο οδηγό. Το πιο καυτό όνομα, που ακούγεται αυτή την εποχή είναι του Σέρτζιο Πέρεζ, για τον οποίο έχει δηλώσει ανοιχτά η Force India, ότι θα ζητήσει χρήματα από τη Ferrari.

Οι άνθρωποι της Force India θεωρούν, ότι η αξία του Μεξικάνου έχει ανέβει κατακόρυφα μετά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που έχει πετύχει εφέτος. Έτσι εκτιμούν, ότι το κόστος της μεταγραφής του στη Ferrari θα είναι σίγουρα ένα διψήφιο νούμερο, σε εκατομμύρια ευρώ εννοείται. Ωστόσο, η ομάδα του Μαρανέλο δεν βάζει ποτέ χρήματα από τα ταμεία της για τη μεταγραφή ενός οδηγού σε αυτήν, γιατί δεν της επιτρέπει κάτι τέτοιο το πρεστίζ της. Στην περίπτωση του Πέρεζ θα πλήρωνε το απαιτούμενο ποσό ο Μεξικάνος δισεκατομμυριούχος και χορηγός του οδηγού της Force India, Κάρλος Σλιμ.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Κάρλος Σάινθ της Toro Rosso. Και εδώ έχει ξεκαθαρίσει η Red Bull, ότι θα ζητήσει χρήματα για μία ενδεχόμενη μεταπήδησή του στη Ferrari, ενώ εκτιμάται ότι το συγκεκριμένο ποσό θα ξεπερνά τα δέκα εκατομμύρια ευρώ. Απλά δεν είναι ακόμη γνωστό, ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο της μεταγραφής του 21χρονου πιλότου, για να γίνει το όνειρό του πραγματικότητα, καθώς η Ferrari θεωρείται κορυφαίος προορισμός για κάθε νέο οδηγό της Formula 1.

Best of internet