Ίσως και μετά τον Σεπτέμβριο η απόφαση McLaren για οδηγούς

Ίσως και μετά τον Σεπτέμβριο η απόφαση McLaren για οδηγούς

Ίσως και μετά τον Σεπτέμβριο η απόφαση McLaren για οδηγούς

Ίσως και μετά τον Σεπτέμβριο να ξέρουμε ποιο θα είναι το μέλλον του Τζένσον Μπάτον στη McLaren, όπως δήλωσε ο Ρον Ντένις.

Πριν από δέκα ημέρες ο Ερίκ Μπουγιέ είχε αποκαλύψει ότι η McLaren θα αποφασίσει τον Σεπτέμβριο για το οδηγικό της δίδυμο ενόψει του 2017. Βέβαια, ο ένας είναι γνωστός, καθώς ο Φερνάντο Αλόνσο έχει συμβόλαιο, και απομένει να δούμε το τι μέλλει γενέσθαι με τον Τζένσον Μπάτον.

Σύμφωνα με τον Ρον Ντένις, η απόφαση ίσως έρθει και μετά τον Σεπτέμβριο, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του Γουόκινγκ δε θα μπει εμπόδιο στην καριέρα του, με δεδομένο ότι υπάρχουν και τα σενάρια για επιστροφή στη Williams. «Δε θα προχωρήσουμε σε συζητήσεις με τους οδηγούς μέχρι μετά τη Μόντσα.

Θα έχουμε συνάντηση προς το τέλος του Σεπτεμβρίου, που είναι λογικό χρονικό σημείο να πάρουμε μία απόφαση, αλλά ακόμα και τότε μπορεί να μην το κάνουμε. Αυτό που δεν κάνουμε είναι να εμποδίσουμε την καριέρα του οποιουδήποτε. Αυτή τη στιγμή έχουμε έναν νεαρό και φιλόδοξο οδηγό, δύο τεράστιους παγκόσμιους πρωταθλητές και θα τσεκάρουμε πότε πρέπει να μιλήσουμε μαζί τους.

Όμως, τώρα είμαστε κοντά στα μισά της σεζόν. Το πιο ακατάλληλο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να ξεκινούσαμε να μιλάμε για αποφάσεις για την επόμενη χρονιά. Είναι απλά πολύ νωρίς», είπε ο ισχυρός άνδρας των Βρετανών στο Sky Sports.

Best of internet