Λορένθο: «Σαν να έτρεχα στον πάγο ή σε αυγά!»

Νίκος Τσιώκος
Λορένθο: «Σαν να έτρεχα στον πάγο ή σε αυγά!»
Ο Χόρχε Λορένθο τόνισε πως ένιωθε σαν να έτρεχε στον πάγο ή πάνω σε αυγά στις κατατακτήριες δοκιμές του Άσσεν.

Από την 11η θέση θα εκκινήσει τον αγώνα του Άσσεν ο Χόρχε Λορένθο. Ο Ισπανός δεν μπόρεσε να βρει ποτέ ρυθμό στις κατατακτήριες δοκιμές και τόνισε ότι ένιωθε σαν να έτρεχε στον πάγο ή πάνω σε αυγά! «Στην τέταρτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών δεν ήταν άσχημα, απλά έχασα λίγη πεποίθηση στο μπροστινό μέρος στις δεξιές στροφές, βάλαμε περισσότερο βάρος στο μπροστινό μέρος για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα.

Όμως, δεν το λύσαμε. Η πεποίθηση στο πλήρως βρεγμένο δεν ήταν καλή σε κανένα σημείο στα φρένα, στα μισά της στροφής ή στην επιτάχυνση. Ήταν σαν να έτρεχα πάνω σε πάγο ή σε αυγά! Προσπάθησα να διατηρήσω τα ίδια ελαστικά και με το στεγνό βελτιώθηκαν, όμως όλοι έκαναν το ίδιο. Για παράδειγμα, ο Ρόσι ήταν πολύ έξυπνος που έβαλε μία νέα σκληρή γόμα πίσω.

Βελτίωσε κατά 4 δεύτερα, όταν δεν ήταν πολύ άνετος με το ίδιο ελαστικό μ' εμένα. Τουλάχιστον στο FP4 είχα λίγη πρόσφυση στο πίσω μέρος, στις κατατακτήριες δεν ένιωθα άνετος σε κανένα σημείο της πίστας. Ήταν πολύ πιο ψυχρή από χθες και έμοιαζε εύκολο να έχεις πτώση».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!