Άστο καλύτερα το παρκάρισμα (video)

Άστο καλύτερα το παρκάρισμα (video)

Άστο καλύτερα το παρκάρισμα (video)

Έφηβος στο Βανκούβερ του Καναδά «δανείστηκε» την Cayenne της μαμάς του, διαλύοντας τη μισή σε ατύχημα και την άλλη μισή στο… παρκάρισμα. 

Πολλά κρίματα μαζί πραγματοποίησε ένα έφηβος στον Καναδά και φυσικά βρήκε τον μπελά του.

Αρχίζοντας από το τέλος, μας ξεριζώνει την ψυχή μαζί με διάφορα εξαρτήματα της Porsche Cayenne που προσπαθεί να σταθμεύει στον κλειστό χώρο του σπιτιού του με χαρακτηριστική ανικανότα.

Πριν από αυτό όμως, είχε χτυπήσει  με το εμπρός δεξί μέρος –σε κάποια σκηνή του video φαίνεται ο διαλυμένος τροχός- σε κάποιο σταθμευμένο αυτοκίνητο και έσπευσε να φύγει.

Διότι –και αυτό είναι το πρώτο ατόπημα που έκρινε και όλα τα υπόλοιπα- δεν είχε άδεια οδήγησης και το αυτοκίνητο το είχε πάρει από τη μητέρα του εν αγνοία της.

Ο καλός γείτονας που κατέγραψε τη σκηνή της στάθμευσης και την ανέβασε στο youtube προφανώς για να γελάσει το χειλάκι μας με την ανικανότητα του οδηγού, έδωσε ταυτόχρονα και πολύτιμα στοιχεία στην τροχαία του Βανκούβερ, που έψαχνε τη λευκή Cayenne για το ατύχημα στο οποίο είχε εμπλακεί.

Αυτό που δεν κατάλαβε ο νεαρός οδηγός μέσα στον πανικό του είναι ότι, αν είχε μείνει στο σημείο του ατυχήματος, θα πλήρωνε ένα πρόστιμο συν τις ζημιές που είχε δημιουργήσει. Τώρα, αντιμετωπίζει επιπρόσθετες κατηγορίες, διέλυσε το μισό τοίχο του parking, όλη την αριστερή πλευρά της Cayenne και φυσικά θα είναι πάντα υπόλογος στη μητέρα του όχι μόνο για την παράνομη οδήγηση, αλλά για μια σωρεία λαθών και ατοπημάτων. 

How to park your Porsche In Vancouver

Best of internet