Αριβαμπένε: «Τρελό να μιλήσουμε για το 2017»

Νίκος Τσιώκος
Αριβαμπένε: «Τρελό να μιλήσουμε για το 2017»
Ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε τόνισε ότι θα ήταν τρελό να μιλήσει αυτή τη στιγμή για το 2017, ενώ η Ferrari μειώνει σιγά-σιγά τη διαφορά από τη Mercedes.

Στη διαφορά με τη Mercedes και στο 2017 αναφέρθηκε ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε. Ο επικεφαλής της Ferrari τόνισε ότι θα ήταν τρελό να μιλήσει για την επόμενη χρονιά αυτή τη στιγμή που γίνεται προσπάθεια για να κλείσει η ψαλίδα, με τους ανθρώπους της Scuderia να είναι προσηλωμένοι σε αυτόν τον στόχο και στο πώς θα βελτιώσουν τις αδυναμίες τους.

«Έχουμε μία διαφορά από τη Mercedes τώρα, αλλά δεν είμαστε πολύ μακριά. Είναι τρελό να μιλήσουμε για την επόμενη χρονιά, πρέπει να προσηλωθούμε στη φετινή, να εστιάσουμε στις αδυναμίες μας και να τις βελτιώσουμε», είπε, αρχικά. Όσο για το ποια είναι η τωρινή δύναμη της ομάδας του Μαρανέλο, θεωρεί πως αυτό είναι ο κινητήρας.

«Ο κινητήρας. Χρειάζεται και λίγη δουλειά στο σασί και στην αεροδυναμική για να νικήσουμε τη Mercedes. Είναι πιθανό αυτό να γίνει και φέτος. Αν δε σκέφτομαι τη δουλειά σε αυτόν τον τομέα, τότε δεν κάνω τη δουλειά μου», πρόσθεσε ο Αριβαμπένε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!