Συνοδηγός σε Nissan GT-R από τον... καναπέ!

Συνοδηγός σε Nissan GT-R από τον... καναπέ!

Συνοδηγός σε Nissan GT-R από τον... καναπέ!

To supercar της Nissan μας βάζει στον... εικονικό κόσμο της τεχνολογίας και μέσω ενός 4D προσομοιωτή, πάμε βόλτα με αυτό χωρίς καν να έχουμε μπει μέσα! 

Είναι γεγονός, η τεχνολογία πλέον έχει προχωρήσει πολύ μπροστά και τώρα, μπορούμε να πάμε μια βόλτα με Nissan GT-R χωρίς να μπούμε μέσα! Συγκεκριμένα, η Ιαπωνική φίρμα σε όποιον επισκεφθεί το φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood, θα του δώσει τη δυνατότητα να κάτσει σε έναν 4D προσομοιωτή οδήγησης εικονικής πραγματικότητας. 

Χρησιμοποιώντας την τελευταίας τεχνολογίας συσκευή Samsung Gear VR, οι συμμετέχοντες στη διαδικασία κάθονται δίπλα από έναν επαγγελματία οδηγό της Nismo και απολαμβάνουν το GT-R σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Το «μαγικό» που μετατρέπει την εμπειρία αυτή από 3D, σε 4D, είναι τα ειδικά καθίσματα που δημιουργούν μια συγχρονισμένη δυναμική κίνηση, δίνοντας την αίσθηση πως πραγματικά κάθεσαι στο δεξί μπάκετ. 

Ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και μάρκετινγκ της Nissan Ευρώπης, δήλωσε σχετικά: «Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γευτεί κάποιος τις εκπληκτικές δυνατότητες του Nissan GT-R, από το γίνει συνεπιβάτης δίπλα σε έναν οδηγό όπως ο Jann Mardenborough. Αυτή η πρώτη στον κόσμο 4D προσομοίωση εικονικής πραγματικότητας, θα επιτρέψει σε χιλιάδες επισκέπτες του Φεστιβάλ να έχουν μια αίσθηση που σχεδόν θα μοιάζει με πραγματική βόλτα με το συναρπαστικό αυτό αυτοκίνητο, με έναν από τους καλύτερους οδηγούς αγώνων που διαθέτουμε». 

Θυμίζουμε ότι το νέο Nissan GT-R κάνει το Ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood, ύστερα από την ανανέωσή του. Ο Twin-Turbo V6 κινητήρας του των 3.8 λίτρων αποδίδει πλέον 570 ίππους, με τις επιδόσεις να είναι ακόμη καλύτερες από αυτές του προηγούμενου μοντέλου! 

Best of internet