Μπάτον: «Υπάρχουν κι άλλες επιλογές για 2017»

Νίκος Τσιώκος
Μπάτον: «Υπάρχουν κι άλλες επιλογές για 2017»
Ο Τζένσον Μπάτον παραδέχτηκε ότι υπάρχουν κι άλλες επιλογές για το 2017, εκτός από την ανανέωση με τη McLaren, αφήνοντας κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό για την επιστροφή του στη Williams.

Μπορεί να μην έχει συμβόλαιο για το 2017 και να έχει κλείσει τα 36 χρόνια ζωής, όμως μόνο την απόσυρση από την ενεργό δράση δε σκέφτεται ο Τζένσον Μπάτον. Ο Βρετανός έχει ως προτεραιότητα την ανανέωση με τη McLaren, όμως υπάρχουν κι άλλες επιλογές, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για τα επαινετικά σχόλια της Κλερ Γουίλιαμς απάντησε ότι έχει κι άλλες πιθανότητες αφήνοντας κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό για επιστροφή στη Williams. «Όλοι θα θέλαμε κάποιος να το πει αυτό για μας, οπότε ήταν ωραίο που το είπε. Δεν γνωρίζω τι θα κάνω την επόμενη χρονιά.

Θέλω να είμαι και πάλι σε θέση για να μπορέσω να παλεύω για καλά αποτελέσματα, είτε είναι χρονιά χτισίματος, είτε για βάθρο, είτε νικηφόρα. Αυτό χρειάζομαι. Πιστεύω ότι η McLaren θα είναι δυνατή και ανταγωνιστική την επόμενη χρονιά, αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και άλλες πιθανότητες», ανέφερε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!