Γκαζώνει το νέο InMotion 23

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ GAZZETTA.GR

Γκαζώνει το νέο InMotion 23

Το νέο InMotion είναι εδώ με δοκιμές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, αγώνες, παρασκήνια και τα σημαντικότερα νέα από τον χώρο της ελληνικής και της διεθνούς αυτοκίνησης. Είναι διαδραστικό! Με πολλά video και πληροφορίες... και διαβάζεται δωρεάν!

Γκαζώνει το νέο InMotion 23

Διαβάστε στο εικοστό τρίτο τεύχος του InMotion by Gazzetta...

Τις αποστολές στην Ισπανία και στην Ουγγαρία με τις εντυπώσεις μας από την οδήγηση του εκπληκτικού Ssangyong XLV αλλά και της απίθανης και πολύ δυνατής BMW M2. Ακόμα ταξιδεύουμε στη Μάνη με το πολύ ενδιαφέρον VW Tiguan και οδηγούμε σε παρουσίαση στην Αθήνα, το πιο νέο μοντέλο της Renault, το Kadjar.

Βεβαίως δοκιμάζουμε για εσάς, τα... Seat Mii, Nissan Navara, Ford Ecosport 1.0, Mercedes-Benz GLC 250 αλλά και κάνουμε μια γνωριμία με την Mazzanti Evantra Millecavalli, το νέο ιταλικό υπεραυτοκίνητο.

Διαβάστε ακόμα, Για τις συνομωσίες και τους Playboy στην Formula 1, αλλά και για τα πιο τρελλά αξεσουάρ για αυτοκίνητο!

Για τους φίλους των 2 τροχών, δοκιμάζουμε το κορυφαίο σε ποιότητα scooter BMW C650 Sport αλλά και την τίμια και εύκολη Suzuki SV650A.

 

Το InMotion -τα έχουμε πει αλλά θα τα ξαναπούμε καθώς η επανάλληψη είναι η μητέρα της μάθησης- είναι ένα διαφορετικό περιοδικό, σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα περιοδικά που κυκλοφορούν σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. Το μυστικό φυσικά είναι η διαδραστικότητά του και η δυνατότητα να ενημερώνεται ο αναγνώστης σε πολλά ταυτόχρονα επίπεδα, εκτός της προφανούς ανάγνωσης, με την θέαση video, με την ακαριαία μετακίνηση σε άλλα χρήσιμα links στα site των εταιρειών αυτοκινήτου, με το κατέβασμα των προσπέκτους, των τιμών ή των χρηματοδοτικών επιλογών. Και φυσικά το κοινό, που είναι ο αλάνθαστος κριτής το επιβράβευσε και στα προηγούμενα τεύχη με περισσότερους από 30.000 αναγνώστες ως μέσο όρο στο κάθε τεύχος. Ένα εξαιρετικό στατιστικό στοιχείο -για όλους όσοι γνωρίζουν από αναγνώσεις περιοδικών στο internet- που μας φορτώνει άγχος και ευθύνες για το μέλλον.

Διαβάστε το εδώ!

 

Καλή ανάγνωση!

 

Best of internet