Το Skoda Rapid «μαζεύει» στο πλυντήριο (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Το Skoda Rapid «μαζεύει» στο πλυντήριο (video)
Για την προώθηση του πρωτότυπου κουπέ μοντέλου της, η Skoda έφτιαξε ένα πολύ έξυπνο βιντεάκι στο οποίο σκαρώνει μια «φάρσα» στους ιδιοκτήτες μερικών Rapid.

Πριν από μερικούς μήνες, είδαμε ένα πρωτότυπο κουπέ μοντέλο από τη Skoda, την κατασκευή του οποίου επιμελήθηκαν μαθητευόμενοι της φίρμας.

Βασίζεται στο Rapid, το κόμπακτ τετράθυρο σεντάν που τοποθετείται κάτω από την Octavia, οπότε η Skoda γύρισε ένα σύντομο βίντεο-φάρσα για να το προωθήσει. Το σενάριο ξεκινάει από το δωρεάν πλύσιμο σε όλα τα Skoda Rapid σε ένα βενζινάδικο, όπου οι ιδιοκτήτες του Τσέχικου μοντέλου σπεύδουν για να... προλάβουν. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του πλυσίματος, μια... «στραβή» μεταμορφώνει το αμάξι τους στο Atero Concept, το δίθυρο πρωτότυπο κουπέ!

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως από τις μάρκες που βρίσκονται κάτω από την «ομπρέλα» του Volkswagen Group, η Skoda είναι η μόνη που δεν έχει στην γκάμα της κάποιο κουπέ. Για το Atero, δεν υπάρχουν πλάνα ώστε να περάσει στην παραγωγή, ωστόσο η εξέλιξη ενός τέτοιου μοντέλου, που θα συνδυάζει και τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα των Skoda, θα είχε σίγουρα ενδιαφέρον.

Τα... highlights του συγκεκριμένου πρωτοτύπου είναι το επιθετικότερο bodykit με τις κόκκινες λεπτομέρειες περιμετρικά του αμαξώματος, το σύστημα εξάτμισης από το Octavia RS, τα νέα LED φωτιστικά σώματα και το high end ηχοσύστημα με τα 14 ηχεία και τα 1.800 Watt συνολικής απόδοσης! Κάτω από το καπό του μοντέλου, βρίσκεται ο γνωστός τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας 1.4 TSi των 125 ίππων, όπου στέλνει την ισχύ στους εμπρός τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη DSG των επτά σχέσεων. Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!