«Βόμβα» από BMW για MotoGP;

Πέτρος Πιτσίνης
«Βόμβα» από BMW για MotoGP;
Οι φήμες για την είσοδο της BMW στη μεγάλη κατηγορία έχουν... φουντώσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με μερικούς να υποστηρίζουν πως ήδη εξελίσσει αγωνιστική μοτοσυκλέτα!

Η BMW είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα και να μπει στο πρωτάθλημα του MotoGP, σύμφωνα με φήμες των τελευταίων ημερών. Αν αυτό γίνει πραγματικότητα, θα συμμετέχει κατά πάσα πιθανότητα με έναν αναβάτη, κρίνοντας από τις ίδιες τις δηλώσεις της φίρμας στα τέλη Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, ο CEO της BMW, είπε: «Η BMW έχει φυσικά την οικονομική δυνατότητα να συμμετέχει στο πρωτάθλημα, όμως αν γίνει αυτό δεν θα ξοδέψουμε πολλά χρήματα ώστε να έχουμε δύο αναβάτες».

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες των δοκιμών με την αγωνιστική παραλλαγή της S1000 RR, με τον Μάρκο Μελάντρι να είναι ο οδηγός εξέλιξης.

Αν τελικά οι πληροφορίες αυτές αποδειχθούν αληθείς, τότε είναι σίγουρο ότι θα έχουμε ακόμη έναν δυνατό «παίχτη» στο MotoGP που θα ανεβάσει τον ανταγωνισμό, ωστόσο για να βγάλουμε τα τελικά συμπεράσματα, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να ανακοινωθεί κάτι επίσημο από τη BMW.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!