Αυτά είναι τα πιο... μαύρα αυτοκίνητα στην ιστορία!

Πέτρος Πιτσίνης
Αυτά είναι τα πιο... μαύρα αυτοκίνητα στην ιστορία!
Η Rolls-Royce παρουσιάζει δύο ειδικές εκδόσεις των Wraith και Ghost και όπως υποστηρίζει η ίδια, έχει την πιο... μαύρη απόχρωση που έχουμε δει ποτέ σε μοντέλο παραγωγής!

Στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood πολλοί κατασκευαστές παρουσίασαν ειδικές εκδόσεις των μοντέλων τους, με τη Rolls-Royce να μη χάνει την ευκαιρία. Η Βρετανική μάρκα κέρδισε τις εντυπώσεις με δύο της μοντέλα, τη Wraith και τη Ghost, οι οποίες ονομάζονται Black Badge.

Σύμφωνα με την εταιρεία, απευθύνονται σε ένα κοινό πιο δυναμικό, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και απαιτητική αισθητική. Στη συνέχεια, προσθέτει πως χάρη σε μια ειδική τακτική εφαρμογής της βαφής, με πολλές στρώσεις και προσεκτική προσθήκη του βερνικιού, μιλάμε για τα αυτοκίνητα με το πιο έντονο, πιο βαθύ και πιο σκούρο μαύρο που έχουμε δει ποτέ σε μοντέλα παραγωγής.

Στο εσωτερικό συνεχίζεται η μοναδικότητά τους, με το μαύρο χρώμα να συνδυάζεται με το κόκκινο, ενώ προστίθεται ένας σπορ χαρακτήρας με την υιοθέτηση αλουμινένιων και ανθρακονημάτινων στοιχείων έναντι του παραδοσιακού ξύλου. Θυμίζουμε, πως η Wraith είναι η ισχυρότερη Rolls-Royce όλων των εποχών με τον κινητήρα της να αποδίδει 632 ίππους και 870 Nm ροπής και από την άλλη η συγκεκριμένη Ghost, έχει αυξημένη ισχύ συγκριτικά με την «απλή» φτάνοντας τα 611 άλογα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!