Αποκάλυψη για τη νέα Porsche Panamera (update)

Πέτρος Πιτσίνης
Αποκάλυψη για τη νέα Porsche Panamera (update)
Το Γερμανικό πολυτελές μοντέλο «πιάστηκε» να κυκλοφορεί χωρίς καμουφλάζ, κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε την τελική της μορφή πριν την επίσημη παρουσίασή του.

Η Porsche Panamera ήταν σε φάση ανανέωσης και την είδαμε αρκετές φορές να κυκλοφορεί στους δρόμους με το χαρακτηριστικό καμουφλάζ, ωστόσο τώρα τη βλέπουμε... γυμνή. Το μαύρο αυτοκόλλητο καλύπτει μόνο ένα μικρό μέρος του πορτμπαγκάζ (εκεί που γράφει το όνομα του μοντέλου), με το υπόλοιπο αμάξωμα να βρίσκεται σε κοινή θέα. Όπως βλέπουμε, η σχεδίασή της δεν έχει αλλάξει δραματικά και πρόκειται για εξέλιξη της προηγούμενης, στα σημερινά πρότυπα των Porsche.

Αυτό σημαίνει ότι στο πίσω μέρος μια στενή λωρίδα από λαμπτήρες LED συνδέουν τα δύο νέα πίσω φωτιστικά σώματα, με τις υπόλοιπες διαφορές να εντοπίζονται στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τις εισαγωγές αέρα με το διαφορετικό σχήμα και τα νέα σχέδια στις ζάντες αλουμινίου. Το εσωτερικό αναμένεται να διαφέρει περισσότερο συγκριτικά με αυτό της τρέχουσας γενιάς, οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου στα τέλη του μήνα.

*UPDATE: Λίγη ώρα μετά την εμφάνιση των φωτογραφιών με το ασημί αυτοκίνητο, διέρρευσαν και οι πρώτες επίσημες εικόνες της νέας Panamera Turbo (καφέ αυτοκίνητο). Αυτές αποκαλύπτουν κάθε πλευρά του μοντέλου και δείχνουν ακριβώς πως θα είναι η νέα γενιά, ενώ παράλληλα διακρίνεται και μέρος του εσωτερικού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!