Το αυτοκίνητο του... «Ράμπο» ανήκει στον Ποντόλσκι!

Πέτρος Πιτσίνης
Το αυτοκίνητο του... «Ράμπο» ανήκει στον Ποντόλσκι!
Μια από τις σπανιότερες παραλλαγές της Ferrari F12berlinetta είναι η Mansory Stallone και ένα από τα αντίτυπα αυτών, είναι στην κατοχή του Γερμανού Λούκας Ποντόλσκι!

Η κατοχή σπάνιων supercar από γνωστούς ποδοσφαιριστές δεν είναι κάτι που μας... σοκάρει καθώς πλέον είναι συνηθισμένο, όμως στον Λούκας Ποντόλσκι ανήκει ένα από τα πιο σπάνια μοντέλα! Η Ferrari F12berlinetta είναι από μόνη της ένα αυτοκίνητο που τραβά τα βλέμματα σαν μαγνήτης, ωστόσο η εταιρεία βελτίωσης Mansory την ονόμασε Stallone και την «έντυσε» με ένα εντυπωσιακό κουστούμι που δεν θα περάσει απαρατήρητη από πουθενά.

Φοράει νέο καπό, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, αμέτρητα σπόιλερ ανά το αμάξωμα και το μεγαλύτερο μέρος του είναι καλυμμένο από ανθρακονήματα. Η Mansory τοποθέτησε στη Stallone και νέες ζάντες διάστασης 21 ιντσών εμπρός και 22 ιντσών πίσω, βαμμένες σε σκούρο γκρι και έντονο πράσινο, χρωματισμός που συναντάμε και στις δαγκάνες των φρένων, με τους κεραμικούς δίσκους.

Η Ferrari εντοπίσθηκε σε ένα πάρκινγκ στην Κολωνία και κέντρισε το ενδιαφέρον, όμως η εμφάνιση δεν είναι το μόνο στοιχείο της που εντυπωσιάζει. Ο ατμοσφαιρικός V12 των 6.3 λίτρων κινητήρας της αποδίδει κανονικά 740 ίππους, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για 775 άλογα και 725 Nm ροπής. Οι τιμές αυτές αρκούν για να της δώσουν... εξωπραγματικές επιδόσεις, με 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 340 χλμ./ώρα! Δείτε τις φωτογραφίες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!