Θέλει νυχτερινό αγώνα στο Μπακού ο Έκλεστοουν

Νίκος Τσιώκος
Θέλει νυχτερινό αγώνα στο Μπακού ο Έκλεστοουν
Ο Μπέρνι Έκλεστοουν εξέφρασε την επιθυμία του να δούμε νυχτερινό αγώνα στο Μπακού την επόμενη χρονιά και αναφέρθηκε στις αλλαγές που μπορούν να γίνουν στην πίστα.

Για πρώτη φορά φέτος είδαμε Γκραν Πρι της Formula1 στην ολοκαίνουρια πίστα του Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν. Η διεξαγωγή του ικανοποίησε τον Μπέρνι Έκλεστοουν, ο οποίος όμως εξέφρασε την επιθυμία να είναι νυχτερινός ο αγώνας το 2017, ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές που θα μπορούσαν να γίνουν στο σιρκουί.

«Πρέπει να το σκεφτούμε καλά. Θα μπορούσαν να ανοίξουν τους δρόμους λίγο περισσότερο. Φέτος ήταν δύσκολα επειδή δεν ήξεραν. Θα ήθελα να δω μία εκκινήση στις 19:00 (τοπική ώρα). Ρίχνουν μία ματιά σε αυτό. Αν όλες οι τοποθεσίες που πάμε κάνουν την προσπάθεια που έχουν κάνει αυτοί οι άνθρωποι εδώ (στο Αζερμπαϊτζάν), έχουν κάνει απίστευτη δουλειά.

Υπήρχαν δύο τρόποι για τον σχεδιασμό της πίστας, αλλά ήθελα να περνάει από το παλιό κάστρο», ανέφερε στην ιστοσελίδα motorsport.com ο ισχυρός άνδρας της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τέλος, να σημειώσουμε ότι το πρώτο GP υπό το φως των προβολέων στην ιστορία ήταν της Σιγκαπούρης το 2008.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!