Τα Volvo S90/V90 «αγριεύουν» (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Τα Volvo S90/V90 «αγριεύουν» (video)
Με την προσθήκη της έκδοσης R-Design, τα νέα μοντέλα της Volvo αποκτούν μια πιο επιθετική και σπορ εμφάνιση από ότι στις υπόλοιπες, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν διαφορές στον κινητήρα.

Οι επίδοξοι αγοραστές των νέων Volvo S90 και V90 θα έχουν ακόμη μια επιλογή στην γκάμα του, η οποία ονομάζεται R-Design. Αυτή επεμβαίνει στο σχεδιαστικό κομμάτι του αυτοκινήτου και δεν φέρει κάποια μηχανική διαφοροποίηση, όπως δηλαδή γίνεται και με τα αντίστοιχα πακέτα των ανταγωνιστικών μοντέλων.

Νέα γρίλια, διαφορετικής σχεδίασης προφυλακτήρες και μοναδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου είναι μερικές από τις εξωτερικές διαφοροποιήσεις. Στο εσωτερικό, συναντάμε σπορ καθίσματα, εκτενέστερη χρήση αλουμινένιων διακοσμητικών, διαφορετικό πακέτο φωτισμού και στυλ από ανθρακονήματα σε διάφορα σημεία της καμπίνας. Τα αλουμινένια πεντάλ είναι επίσης εκεί, μαζί με ανασχεδιασμένο τιμόνι τριών ακτίνων. Φυσικά το επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφαλείας είναι στο ίδιο υψηλότατο επίπεδο που συναντάμε και στις υπόλοιπες εκδόσεις.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!