Ποια είναι η νέα αγάπη του Χάμιλτον;

Ποια είναι η νέα αγάπη του Χάμιλτον;

Ποια είναι η νέα αγάπη του Χάμιλτον;

Ένα μοντέλο της Victoria Secret έχει κλέψει την καρδιά του Λιούις Χάμιλτον. Πρόκειται μάλιστα για «την πρώην» του Τζάστιν Μπίμπερ, κολλητού φίλου του Βρετανού οδηγού!

Ο Λιούις Χάμιλτον είναι ερωτευμένος ξανά και αντιλαμβανόμαστε απολύτως τον λόγο. Το νέο αμόρε του τρεις φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1 ονομάζεται Μπάρμπαρα Πάλβιν και είναι μόλις 22 ετών. Η εντυπωσιακή Ουγγαρέζα έχει διατελέσει μεταξύ άλλων μοντέλο για τα σέξι εσώρουχα της Victoria Secret και ο προηγούμενος φίλος της ήταν ο…Τζάστιν Μπίμπερ, που είναι «κολλητός» του Χάμιλτον εντός και εκτός πίστας.

Σύμφωνα μάλιστα με σκανδαλοθηρικά έντυπα, η Πάλβιν υπήρξε η αιτία που είχε χωρίσει στα τέλη του 2012 ο Τζάστιν Μπίμπερ από τη Σελένα Γκόμεζ, με την οποία διατηρούσε τότε δεσμό.

Η Πάλβιν είχε πυροδοτήσει στις αρχές της χρονιάς έντονες συζητήσεις, όταν ποστάρισε στο Instagram φωτογραφίες της με μπικίνι και κάλεσε τους φίλους της να την ψηφίσουν «Rookie of the Year» στον διαγωνισμό του περιοδικού «Sports Illustrated Swimsuit».

Κάποιοι είχαν σχολιάσει τότε το σώμα της, υποστηρίζοντας ότι η εντυπωσιακή Ουγγαρέζα «ήταν πολύ παχιά» και αυτή απάντησε, λέγοντας ότι «δεν είμαι πλέον τόσο λεπτή όσο στα δεκαοκτώ μου, δεν θεωρώ όμως τον εαυτό μου παχύ».

Εσείς τι λέτε, με βάση το φωτογραφικό υλικό μας;

Best of internet