Ποιο είναι το ακριβότερο περιπολικό στον πλανήτη;

Ποιο είναι το ακριβότερο περιπολικό στον πλανήτη;

Η αστυνομία του Ντουμπάι ξαναχτυπά, καθώς ανακοίνωσε επίσημα ότι θα ενσωματώσει στον στόλο των πανάκριβων περιπολικών της ένα μοντέλο αξίας 2,9 εκατ. ευρώ!

Ποιο είναι το ακριβότερο περιπολικό στον πλανήτη;

Η αστυνομία του Ντουμπάι ξεπέρασε τον εαυτό της, καθώς παρήγγειλε το ακριβότερο περιπολικό στον κόσμο. Πρόκειται για μία χειροποίητη Bugatti Chiron, της οποίας οι τιμές ξεκινούν από περίπου 2,9 εκατ. ευρώ και θα αποτελέσει το κορυφαίο απόκτημα της αστυνομίας του Αραβικού Εμιράτου. Mάλιστα οι τοπικές Αρχές δημοσιοποίησαν ήδη το πρώτο ψηφιακό σκίτσο του μοντέλου με σειρήνες και τον ανάλογο εξοπλισμό.

Το περιπολικό των 1.500 ίππων και των 420 χλμ./ώρα τελικής ταχύτητας βρίσκεται ήδη σε φάση κατασκευής και θα αποτελέσει μία από τις πεντακόσιες Bugatti Chiron, που θα κατασκευαστούν συνολικά.

Στον στόλο της αστυνομίας του Ντουμπάι περιλαμβάνονται μοντέλα, όπως Lamborghini Aventador, Bugatti Veyron του ενός εκατομμυρίου ευρώ, μία Aston Martin One-77 αξίας 1,4 εκατομμυρίων ευρώ προ φόρων, ΒΜW Z8, Bentley Continental, Nissan GT-R, Mercedes G-Model AMG, κλπ.

Τα συγκεκριμένα περιπολικά χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων σε παρελάσεις, αλλά και σε καταδιώξεις supercars και hypercars, που παραβιάζουν συνεχώς τα όρια ταχύτητας στους δρόμους του Ντουμπάι και αναπτύσσουν ταχύτητες άνω των 300 χλμ./ώρα.

Best of internet