Μετά το καλοκαίρι στη McLaren ο Καπίτο

Νίκος Τσιώκος
Μετά το καλοκαίρι στη McLaren ο Καπίτο
Μετά το καλοκαίρι θα αναλάβει τον νέο του ρόλο ως διευθύνων σύμβουλος της McLaren ο Γιοστ Καπίτο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Από τον περασμένο Ιανουάριο ο Γιοστ Καπίτο έχει ανακοινωθεί ως ο νέος διευθύνων σύμβουλος του αγωνιστικού τμήματος της McLaren, αφού ο Τζόναθαν Νηλ ανέλαβε τον ίδιο ρόλο στο McLaren Technology Group. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει αναλάβει τα καθήκοντά του στην ομάδα του Γουόκινγκ, καθώς φαίνεται πως ήθελε να μείνει έναν ακόμη χρόνο με τη Volkswagen στο WRC.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην Αθλητική Διάσκεψη της FIA στο Τορίνο, θα το πράξει αυτό στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, που σημαίνει από το Γκραν Πρι του Βελγίου ή της Ιταλίας. «Θα είναι περίπου στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Η δουλειά στη VW είναι μεγάλη. Δεν είναι μόνο το WRC, είναι και το Rallycross στις ΗΠΑ, είναι και το TCR.

Όσο είμαι εκεί δουλεύω εκεί. Ανυπομονώ για την αλλαγή, ειδάλλως δε θα την είχα κάνει!», είπε ο Γερμανός. Πάντως, αν δεν έχει ξεκινήσει ήδη, σιγά-σιγά θα ξεκινήσει και η δουλειά στο μονοθέσιο του 2017, με τη... μετακόμιση του Καπίτο να δίνει ελπίδες στη McLaren για μία πολύ καλύτερη χρονιά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!