Ταξί με κόστος 300€ για 20 χιλιόμετρα!

Γιώργος Βαρίνος
Ταξί με κόστος 300€ για 20 χιλιόμετρα!
Ακριβή μεν, αξέχαστη δε η «κούρσα» μήκους 20 χιλιομέτρων, στην ιστορική πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, με «ταξί» μια Jaguar F-Type SVR.

Αυτή η Jaguar δεν είναι ένα συνηθισμένο ταξί και η διαδρομή που πραγματοποιεί δεν είναι μια συνηθισμένη κούρσα: χάρη στο πρόγραμμα "Jaguar Co-Pilot Nordschleife" μπορείτε πλέον να κάνετε κράτηση για μια βόλτα με την Jaguar F-Type SVR στο Νίρμπουρκγρινγκ, όπου επαγγελματίες οδηγοί θα σας ξεναγήσουν στην «πράσινη κόλαση» των 20 περίπου χιλιομέτρων.

Οι απαιτήσεις εκ μέρους σας είναι φυσικά πολύ περισσότερες από την απλή άρση του χεριού για το σταμάτημα του ταξί και της χρήσης της ζώνης ασφαλείας. Εδώ θα πρέπει να φορέσετε ολόσωμη φόρμα και κράνος, καθώς και ένα σύστημα HANS (Head and Neck Support) για λόγους ασφαλείας. Η ηλικία σας πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και η τσέπη σας γεμάτη με τουλάχιστον 295€ που κοστίζει έκαστος γύρος. Στο τέλος όμως παίρνετε και ένα video με καταγεγραμμένη τη διαδρομή, ως δώρο.

Το ταξί αυτό των 575 ίππων που έχει τελική ταχύτητα 320 χλμ./ώρα θα είναι διαθέσιμο τα επόμενα 16 Σαββατοκύριακα μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου 2016. Και φυσικά συμφέρει να το νοικιάσετε για μια βόλτα, έστω και ως συνοδηγός, από το να προσπαθήσετε να το αγοράσετε, καθώς η τιμή του ξεπερνά τις 130.000€ στην υπόλοιπη Ευρώπη, γιατί στην Ελλάδα ούτε θέλουμε να ξέρουμε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!