Οδηγός κληρονομιάς της Williams ο Χάντχοκ!

Νίκος Τσιώκος
Οδηγός κληρονομιάς της Williams ο Χάντχοκ!
Ως ο επίσημος οδηγός κληρονομιάς της Williams ανακοινώθηκε ο Κάρουν Χάντχοκ, που θα δοκιμάζει και θα επιδεικνύει ιστορικά μονοθέσια της ομάδας.

Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, αυτό της κληρονομιάς (Heritage) ξεκίνησε η Williams και επέλεξε ως οδηγό τον Κάρουν Χάντχοκ. Ο Ινδός θα αναλάβει τον ρόλο να δοκιμάζει και να επιδεικνύει ιστορικά μονοθέσια της ομάδας του Γκρόουβ. Η αρχή θα γίνει αυτή την εβδομάδα στο Φεστιβάλ Ταχύτητας (Festival of Speed) στο Γκούντγουντ το τεραήμερο 23-26 Ιουνίου, όπου θα μπει στο τιμόνι της FW08C του 1983 και της FW13B του 1990.

«Η Williams είναι μία εικονική βρετανική ομάδα, βουτηγμένη στην ιστορία των αγώνων και είναι πραγματική τιμή που θα εμπλακώ στο πρόγραμμα της κληρονομιάς της. Πολλά μονοθέσια είναι κομμάτια της ιστορίας αγώνων με μεγάλες ιστορίες, οπότε το να προσφερθεί η ευκαιρία να τα πλησιάσω και να τα οδηγήση είναι απίστευτη», δήλωσε ο 32χρονος πιλότος.

«Με πλούσια εμπειρία στη Formula1, στο GT, στην LMP1 και στη Formula E, ο Κάρουν ήταν ο ιδανικός υποψήφιος να είναι ο οδηγός κληρονομιάς μας. Έχει πραγματικό πάθος για την ιστορία των μηχανοκίνητων σπορ και για γνώση, όταν πρόκειται για τη Formula1», είπε, από τη μεριά του, ο διευθυντής του προγράμματος, Τζόναθαν Γουίλιαμς.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι ο Χάντχοκ ήταν παρών στη Formula1 το 2010 και το 2011 με τις HRT, Lotus, στις 24 Ώρες του Λε Μαν από το 2012 μέχρι και το 2015, ενώ το 2013 εμφανίστηκε στο FIA GT και τη σεζόν 2014-2015 πήρε μέρος στη Formula E με τη Mahindra Racing.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!