Νέο σενάριο για επιστροφή Μπάτον στη Williams

Νίκος Τσιώκος
Νέο σενάριο για επιστροφή Μπάτον στη Williams
Νέο σενάριο για επιστροφή του Τζένσον Μπάτον στη Williams το 2017, με την Κλερ Γουίλιαμς να τονίζει πως θα είναι μεγάλη είδηση, αλλά και ότι ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση για το οδηγικό δίδυμο της νέας σεζόν.

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν οι φήμες περί επιστροφής του Τζένσον Μπάτον στη Williams. Η ομάδα του Γκρόουβ δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το οδηγικό δίδυμο του 2017, όπως είπε η Κλερ Γουίλιαμς μιλώντας στο Sky Sports. Η αναπληρώτρια επικεφαλής των Βρετανών τόνισε ότι θα είναι μεγάλη είδηση η επιστροφή του, καθώς και πως υπάρχουν συζητήσεις με αρκετούς πιλότους.

«Η επιστροφή του Μπάτον στη Williams είναι μεγάλη είδηση. Ξεκίνησε την καριέρα του εδώ, είναι ένας παγκόσμιος πρωταθλητής και ιδιαίτερα έξυπνος στο να χτίζει μία ομάδα γύρω του και να βοηθάει στην εξέλιξη του μονοθεσίου. Θα είναι ελκυστική πρόταση, αν είναι διαθέσιμος. Όμως, μιλάμε με πολλούς οδηγούς στα πάντοκ αυτή τη στιγμή και μπορεί να βρίσκεται ή όχι στη λίστα», είπε, αρχικά, η Γουίλιαμς.

Όσο για τους Βαλτέρι Μπότας, Φελίπε Μάσα, οι οποίοι δεν έχουν συμβόλαιο για τη νέα χρονιά, ξεκαθάρισε ότι επίσης γίνονται συζητήσεις. «Συζητάμε και μ' αυτούς και έχουμε συζητήσεις και με άλλους πιλότους για να δούμε τι ευκαιρίες υπάρχουν. Όμως, αυτό δε σημαίνει ότι δεν είμαστε χαρούμενοι με τη δουλειά που κάνουν οι Βαλτέρι και Φελίπε. Έχουμε καλό δίδυμο, αλλά δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση», πρόσθεσε.

Πάντως, στη McLaren, με την οποία το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του 2016, θα αποφασίσουν για τους οδηγούς ενόψει της νέας σεζόν από τον Σεπτέμβριο, όπως αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες ο Ερίκ Μπουγιέ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!