Το κομψά και συμφέροντα Fiat 500 Collection

Γιώργος Βαρίνος
Το κομψά και συμφέροντα Fiat 500 Collection
Η νέα έκδοση στη γκάμα των Fiat 500 διαθέτει πρόσθετο εξοπλισμό με χαμηλότερο κόστος, εξασφαλίζοντας σημαντικό όφελος στους υποψήφιους αγοραστές.

Η Fiat προσφέρει τη νέα, ειδική έκδοση Collection για την οικογένεια του Fiat 500 σε περιορισμένο αριθμό για την ελληνική αγορά, με αναβαθμισμένο εξοπλισμό και σημαντικό όφελος τιμής.

Συγκεκριμένα για το Fiat 500, η ειδική έκδοση Collection θα βασίζεται στην πιο πλούσια έκδοση 1,3 MTJ 95HP Lounge. Διατίθεται μόνο σε παστέλ Γκρι χρώμα Carrara και περιλαμβάνει επιπλέον του βασικού εξοπλισμού ταμπλό σε κόκκινο χρώμα, κόκκινα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών, κόκκινους δακτυλίους στις ζάντες αλουμινίου, κόκκινα πλευρικά διακοσμητικά με σήμα 500, κόκκινο κάλυμμα κλειδιού και επιχρωμιωμένο πόμολο λεβιέ ταχυτήτων. Το πακέτο Collection θα προσφέρεται στην τιμή των 150€, με το όφελος για τον καταναλωτή να αγγίζει τα 465€.

Για τα άλλα δύο μοντέλα της οικογένειας του 500, τα 500L και 500Χ, η ειδική έκδοση Collection αφορά στις εκδόσεις 1,3 MTJ 95HP Pop Star και 1,6 MTJ 120HP Pop Star και θα διατίθεται μόνο σε μεταλλικό Γκρι χρώμα Moda.

Για το 500L Collection το πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει επιπλέον του βασικού εξοπλισμού ταμπλό σε κόκκινο χρώμα, κόκκινα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών, ζάντες αλουμινίου 17'' με κόκκινους δακτυλίους, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα και προβολείς ομίχλης. Ταυτόχρονα, το 500Χ Collection περιλαμβάνει επιπλέον του βασικού εξοπλισμού ταμπλό σε κόκκινο χρώμα, κόκκινα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών, μπάρες οροφής, ζάντες αλουμινίου 17'' και κόκκινα πλευρικά διακοσμητικά θυρών.

Τα παραπάνω πακέτα 500L και 500X Collection προσφέρονται στην τιμή των 800€ έκαστο (συμπεριλαμβανομένου και του μεταλλικού χρώματος). Το όφελος για τον καταναλωτή ξεπερνά τα 1.000 ευρώ.

Επιπλέον, η νέα έκδοση Collection της οικογένειας του Fiat 500 προσφέρεται με όφελος τιμής έως και 4.700€ (αφορά στην έκδοση του 500X Collection και περιλαμβάνει έκπτωση, όφελος απόσυρσης και χρηματοδότηση 7,85% μέσω FCA Bank). Εναλλακτικά, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει προνόμια που περιλαμβάνουν 5 χρόνια δωρεάν service, 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση, 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και 5 χρόνια ευνοϊκή χρηματοδότηση με χαμηλό επιτόκιο 5,25% μέσω FCA Bank.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!