Το ατύχημα του σάντουιτς (video)

Γιώργος Βαρίνος
Το ατύχημα του σάντουιτς (video)
Δύο φορτηγά το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ συγκρούστηκαν, το ένα με κρέας και το άλλο με ψωμί, στερώντας από τους καλοφαγάδες χιλιάδες σάντουιτς.

Ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς ή άλλες συνέπειες πέρα των υλικών ζημιών, η σύγκρουση δύο φορτηγών σε αυτοκινητόδρομο του Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ είχε ως αποτέλεσμα να χυθούν στην άσφαλτο τόνοι κρέατος και χιλιάδες ψωμάκια.

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μάλιστα έκαναν χιούμορ με το συμβάν, αναφέροντας ότι αυτό που έλειπε από τη σκηνή ήταν ένα τρίτο φορτηγό, με τυρί σε φέτες, για να θεωρείται ολοκληρωμένο το ατύχημα του σάντουιτς.

Είναι κρίμα το γεγονός ότι τόση λαχταριστή πρώτη ύλη βρέθηκε στην άσφαλτο και πολλές αλυσίδες έτοιμου φαγητού της περιοχής πιθανώς να βρέθηκαν σε έλλειψη ψωμιού και κρέατος για τα αγαπημένα εδέσματα του πρωινού των Αμερικανών.

Πάντως ο δρόμος καθαρίστηκε πολύ σύντομα, με αποτέλεσμα να δοθεί στην κυκλοφορία πριν την πρωινή ώρα αιχμής, καθώς τα φορτηγά είχαν ξεκινήσει τα ξημερώματα με στόχο να βρίσκονται στις αγορές της πόλης στην ώρα τους. Δεν το κατάφεραν βέβαια και πλέον οι ασφαλιστικές θα κληθούν εκτός από τις υλικές ζημιές, να μετρήσουν και τα χιλιάδες… σάντουιτς που πρέπει να αποζημιώσουν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!