Χάμιλτον: «Έγινε πολύ τεχνική η Formula1»

Νίκος Τσιώκος
Χάμιλτον: «Έγινε πολύ τεχνική η Formula1»
Με τον κανονισμό της απαγόρευσης σε κάποια ζητήματα μέσω της ενδοεπικοινωνίας τα έβαλε ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος τόνισε ότι η FIA έχει κάνει πολύ τεχνική η Formula1.

Πρόβλημα αντιμετώπιζε ο Λιούις Χάμιλτον, ενώ είχε κολλήσει στην πέμπτη θέση, το οποίο δεν μπόρεσε να γνωρίζει τι είναι, αφού από τη Mercedes δεν μπορούσαν να του πουν λόγω της απαγόρευσης σε κάποια ζητήματα μέσω της ενδοεπικοινωνίας. «Δεν κάνεις κάτι λάθος Λιούις, απλά είναι διαφορετική ρύθμιση», είπαν στον Βρετανό από το πιτ γουόλ δίχως να μπορούν να δώσουν εξήγηση για το τι συνέβη.

Έτσι, ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής τα έβαλε με τον συγκεκριμένο κανονισμό και τόνισε ότι έγινε πολύ τεχνική η Formula1. «Δεν είχα ιδέα τι πρόβλημα είχα, απλά έχανα ισχύ. Δεν έκανα τίποτα, έφτιαξε από μόνο του. Ήμουν 14 δεύτερα πίσω από τους πρώτους, με εφτά ή οχτώ γύρους να απομένουν, γι' αυτό έσωσα τον κινητήρα. Δεν έχω τόσους κινητήρες για το υπόλοιπο της χρονιάς όσους έχουν οι μπροστινοί», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε και για τον προαναφερθέντα κανονισμό. «Δε βλέπω το όφελος. Η FIA έχει κάνει τη Formula1 πολύ τεχνική. Υπήρχαν 100 διαφορετικές απόψεις και δεν υπήρχε τρόπος να ξέρω. Ήταν κρίμα που δεν μπορούσα να αγωνιστώ. Αν έλυνα το θέμα ισχύος, θα μπορούσα να είμαι μέρος του σόου και ίσως να έπιανα τους πρώτους. Αυτό δε γινόταν».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!