Πώς έσωσε «ο βάνδαλος» το σκυλάκι (video)

Πώς έσωσε «ο βάνδαλος» το σκυλάκι (video)

Καναδός κάνει θρύψαλα το παράθυρο μίας BMW, ενώ το πλήθος τον επευφημεί, επειδή ο άνδρας λειτούργησε σαν σωτήρας ενός μικρού σκύλου και όχι σαν βάνδαλος.

Πώς έσωσε «ο βάνδαλος» το σκυλάκι (video)

Μία ασυνήθιστη επιχείρηση διάσωσης κατέγραψε ο φακός μίας κάμερας στο Οντάριο του Καναδά. Στο βίντεο βλέπουμε έναν άνδρα να προσπαθεί να διαλύσει το παράθυρο μίας BMW με μία κοτρόνα και τελικά να το καταφέρνει, ενώ το πλήθος που παρακολουθεί τον επευφημεί και δεν κάνει καμία προσπάθεια να τον συγκρατήσει.

Ο γρίφος λύνεται μετά από μερικά δευτερόλεπτα, όταν βλέπουμε τον άνδρα να ανασύρει από το αυτοκίνητο ένα μικρό σκυλάκι, που είχαν αφήσει μέσα επί ώρες οι ιδιοκτήτες της BMW. Το σκυλάκι κινδύνευε άμεσα από αφυδάτωση, καθώς οι θερμοκρασίες μέσα στο όχημα είχαν ξεπεράσει τους 45 βαθμούς Κελσίου και οι κάτοχοι του αυτοκινήτου δεν βρίσκονταν πουθενά.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, στο σημείο του συμβάντος κλήθηκε η αστυνομία η οποία έκανε εκκλήσεις από τα μεγάφωνα προς τους κατόχους της BMW, οι οποίοι παρέμεναν όμως άφαντοι. Αφού πέρασε αρκετή ώρα, αποφάσισε ο πρωταγωνιστής του βίντεο να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να σπάσει το παράθυρο του οχήματος, του οποίου οι ιδιοκτήτες εμφανίστηκαν τελικά περίπου 50 λεπτά αργότερα.

Στην αρχή έδειξαν αναστατωμένοι, ενώ ισχυρίζονταν ότι δεν είχαν διαπράξει κάτι κακό, αφού είχαν αφήσει ελαφρά ανοιχτή την ηλιοροφή και θεωρούσαν, ότι αυτό αρκούσε για να νιώθει άνετα το μικρό κατοικίδιο.

Πάντως η αστυνομία είχε εντελώς διαφορετική άποψη, καθώς διεξάγει ήδη έρευνα εναντίον τους λόγω έκθεσης ζώου σε κίνδυνο. Αντίθετα, οι αστυνομικοί δεν θέλησαν να επιβάλλουν κάποιο πρόστιμο στον άνδρα, που έσπασε το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Man Smashes Car Window To Save Stranger's Dog

Best of internet