Ρικιάρντο: «Επιβίωση, εξυπνάδα και ευκαιρίες»

Νίκος Τσιώκος
Ρικιάρντο: «Επιβίωση, εξυπνάδα και ευκαιρίες»
Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο τόνισε ότι χρειάζεται να επιβιώσει, να είναι έξυπνος και να αρπάξει τις ευκαιρίες για να έχει ένα καλό αποτέλεσμα στον αγώνα του Αζερμπαϊτζάν.

Από τη δεύτερη θέση του γκριντ θα εκκινήσει τον αγώνα του Αζερμπαϊτζάν ο Ντάνιελ Ρικιάρντο λόγω της ποινής του Σέρχιο Πέρεζ. Η Red Bull έκανε τη... μαγκιά και τον έβγαλε πρώτο στην πίστα στην τελευταία προσπάθεια, με τους υπόλοιπους να τον ακολουθούν και να μην μπορούν να βελτιώσουν τον χρόνο τους.

Μόνο ο Σεμπάστιαν Φέτελ κινήθηκε πιο γρήγορα και μάλιστα έκανε ίδιο χρόνο με τον Αυστραλό, αλλά ο πιλότος των «κόκκινων ταύρων» τον έγραψε πιο νωρίς από τον Γερμανό. «Είναι η τρίτη εκκίνηση από την πρώτη σειρά στη σεζόν. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα που μ' έβαλε στην αρχή της ουράς (στο πιτ λέιν).

Ήταν κρίσιμο μέρος αυτό και μου επέτρεψε να κάνω έναν καθαρό γύρο. Στο πρώτο πέρασμα στο Q3 πήγα ανοιχτά και έκανα μερικά λάθη. Χρειαζόμασταν αυτό το τελευταίο πέρασμα και είμαι χαρούμενος που έκαναν ένα καλό. Μάθαμε πολλά από χθες και είχαμε μία δυνατή μέρα. Ο αγώνας αύριο θα είναι πραγματικά ενδιαφέρων, θα είναι μεγάλη έκπληξη αν είναι βαρετός. Αν δεν κάποιος δεν έχει δει τον αγώνα του GP2, προτείνω να το κάνει.

Πρέπει να επιβιώσεις, να είσαι έξυπνος και να αρπάξεις τις ευκαιρίες σου για να είσα γρήγορος. Κάτα μέσο όρο έχουμε καλύτερες εκκινήσεις από τη Mercedes, οπότε αν έχω καλή εκκίνηση, δε θα πάει τόσο στην τακτική. Πήρα τη δεύτερη θέση στο γκριντ από την ποινή του Πέρεζ και θα δούμε πώς θα τα πάμε αύριο», δήλωσε ο Ρικιάρντο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!