Φέτελ: «Να μείνουμε προσηλωμένοι»

Νίκος Τσιώκος
Φέτελ: «Να μείνουμε προσηλωμένοι»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τόνισε ότι θα πρέπει να είναι προσηλωμένος σε όλον τον αγώνα, όπως και στη Ferrari, ώστε να μην κάνει το λάθος, που θα φέρει ένα άσχημα αποτέλεσμα.

Στη βελτίωση της Ferrari το Σάββατο (18/6) στάθηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος τόνισε πως πρέπει να μείνει προσηλωμένος καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα στο Μπακού, ώστε να μην κάνει το λάθος, κάτι που είναι εύκολο. Το ίδιο, βέβαια, ισχύει και για τη Ferrari για να μην επαναληφθεί η λανθασμένη στρατηγική του Καναδά.

«Χθες δεν ήμασταν πολύ δυνατοί. Ωστόσο, επιστρέψαμε σήμερα, αν και ακόμα δεν είμαστε εκεί που θέλουμε. Επίσης, επωφεληθήκαμε από την ποινή του Πέρεζ. Τώρα πρέπει να εστιάσουμε σε μία καλή εκκίνηση. Αύριο τα πάντα μπορούν να γίνουν για όλους. Θα είναι δυνατός αγώνας με πολλούς γύρους. Αν εκκινούσα τέταρτος, θα ήμουν πιο θυμωμένος.

Είναι καλό που ξεκινάμε από την καθαρή πλευρά. Είχα ήδη καλή αίσθηση το τριήμερο. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι σε όλον τον αγώνα, θα είναι δύσκολος. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι είναι πιθανό να προσπεράσεις, υπάρχει μία πολύ μεγάλη ευθεία. Θα δούμε αύριο πόσο εύκολο ή δύσκολο θα είναι. Ήταν πολύ δύσκολο τριήμερο προσπαθώντας να βρω ρυθμό. Είναι εύκολο να κάνεις λάθη.

Αυτή η πίστα είναι ανώμαλη, δεν είναι εύκολο να βρεις την κατάλληλη στιγμή για να διαχειριστείς τα φρεναρίσματα και την υψηλή ταχύτητα. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά όχι εντελώς επειδή η διαφορά με τη Mercedes είναι πολύ μεγάλη. Όμως, θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στον αγώνα. Μετά το τριήμερο, θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε που χάναμε χρόνο, αλλα για την ώρα ας εστιάσουμε στον αγώνα. Έχουμε όλες τις πιθανότητες να κάνουμε καλή δουλειά», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!