Ρόσμπεργκ: «Δεν ξεχνάω τον Χάμιλτον»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσμπεργκ: «Δεν ξεχνάω τον Χάμιλτον»
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ δεν ξεχνάει και δεν ξεγράφει τον Λιούις Χάμιλτον, παρά το γεγονός ότι εκκινεί από τη δέκατη θέση.

Αν και είχε και αυτός μία έξοδο, ο Νίκο Ρόσμπεργκ κατάφερε με εκπληκτικό χρόνο να κατακτήσει την pole position στο Αζερμπαϊτζάν και να έχει μοναδική ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες. Ο Γερμανός, όμως, δεν ξεχνάει και δεν ξεγράφει τον Λιούις Χάμιλτον, παρά το γεγονός ότι θα εκκινήσει από τη δέκατη θέση. «Ήταν από τις πιο προκλητικές διαδικασίες, αλλά πήγαν καλά.

Υπήρχε μία μικρή αναδιοργάνωση επειδή για παράδειγμα στο Q3 ο Λιούις (Χάμιλτον) είχε μία έξοδο μπροστά μου και έπρεπε να διακόψω εκείνον τον γύρο και μετά είχα μόνο μία προσπάθεια στο τέλος. Όμως, πήγε καλά και είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος», ήταν, αρχικά, τα λόγια του.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν η μεγάλη πρόκληση είναι στον αγώνα με Ρικιάρντο στη δεύτερη θέση και τις δύο Ferrari στη δεύτερη σειρά. «Θα είναι ο Ντάνιελ (Ρικιάρντο) και ο Σεμπάστιαν (Φέτελ), ο Κίμι (Ραϊκόνεν) και ο Λιούις (Χάμιλτον), ποτέ δεν τον ξεχνάω (τον Χάμιλτον). Πάντα μπορεί να επανέλθει από τη δέκατη θέση, όπως έχει δείξει πολλές φορές τη φετινή χρονιά», απάντησε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!